Sveučilište Algebra sudjelovalo je na Međunarodnom tjednu osoblja na GEA College – Fakultetu poduzetništva u Ljubljani, Sloveniji, te predstavila mogućnosti mobilnosti i razmjene na Algebra University, kao i Algebra International Summer School u Hrvatskoj i ABC BootCamps u SAD-u i Kanadi.

GEA College je predstavio svoj uspješni kolegij Top Talents, koji omogućuje ambicioznim studentima poticanje poduzetničkog i karijernog potencijala te ih osnažuje na putu osobnog i profesionalnog razvoja. Sljedeći dan, predstavljen je GEA Inkubator koji potiče i promovira poduzetničku kulturu te stvara nove ideje, poslovne planove, projekte i start-up tvrtke.

U sklopu programa, sudionici su imali priliku sudjelovati na Advances in Business – Related Scientific Research Conference (23rd ABSRC conference), važnom međunarodnom okupljanju znanstvenika i edukatora iz područja poslovanja i poslovnih znanosti, koja se fokusira na različite najbolje prakse i rješenja važna za poslovne politike i aktivnosti na individualnoj, organizacijskoj, grupnoj, mrežnoj, lokalnoj, regionalnoj, nacionalnoj, međunarodnoj i globalnoj razini.

Institucije iz Hrvatske, Francuske, Slovačke, Bugarske i Poljske sudjelovale su u programu. Ovaj tjedan bio je posvećen integraciji praktičnog poslovnog znanja u obrazovanje za globalni utjecaj, jačanju postojećih i istraživanju potencijalnih novih partnerstava u okviru programa Erasmus+, kao i istraživanju potencijalnih budućih mobilnosti osoblja i studenata.