Ljeto je namijenjeno za nova nevjerojatna iskustva, upoznavanje ljudi i istraživanje različitih mjesta. Mi vjerujemo da je moguće spojiti sva sjajna ljetna iskustva s obrazovanjem – i to je zapravo najbolji način kako bismo ostali u kontaktu s najrecentnijim svjetskim trendovima i modernim, mladim i perspektivnim pojedincima. Sveučilište Algebra studentima i mladim poduzetnicima nudi priliku da prošire svoje vidike, otkriju nove destinacije, steknu praktično znanje i vještine te uče o najboljih svjetskih tvrtki!

ABC BootCamps pruža nezaboravna iskustva, ljude i mjesta, ali i vrhunsko poslovno obrazovanje! Upravo to ovaj program čini uspješnim i različitim od tradicionalnog poučavanja.

Program se organizira na svjetski poznatim lokacijama poput Silicijske doline, Toronta, Dubaija, Amsterdama… koje daju različite perspektive raznolikih ekosustava i poslovnih modela.

Naši su programi prikladni za studente i poduzetnike svih studijskih i profesionalnih pozadina željnih učenja o inovacijama i poduzetništvu te se razvijaju uz pomoć profesora s vrhunskih sveučilišta, uspješnih mentora i izvrsnih gostujućih predavača. S misijom osnaživanja mladih pojedinaca da oblikuju svoje karijere i stječu međunarodno iskustvo, ABC BootCamps u okviru nastavnog plana i programa organizira posjete najuspješnijim svjetskim tvrtkama kako bi polaznici stekli uvid u inovativne poslovne prakse.

Ako se želiš pridružiti internacionalnom okruženju i učiti od najboljih, potraži nas na abcbootcamps.com i #ElevateYourCareer!