Potakni. Promisli. Poveži: ABC Digital Teens Toronto – Razvoj lidera budućnosti

Želiš li ovog ljeta doživjeti nešto novo? Zamisli život u drugoj državi, okružen energijom živog međunarodnog grada. Zamisli nova prijateljstva s vršnjacima iz različitih dijelova svijeta. A sada zamisli sebe kako ne samo stvaraš uspomene, već i stječeš neprocjenjive vještine koje će oblikovati tvoju budućnost.

Dobrodošli u ABC Digital Teens Toronto program – intenzivni 10-dnevni ljetni program namijenjen srednjoškolcima koji nudi nešto više od uobičajenog. Ovo nije samo ljetni program, ovo je avantura koja će ti otključati vrata digitalne inovacije i poduzetničkog uspjeha.

  • boravi u srcu Toronta, gradu koji odiše raznolikošću i brojnim prilikama
  • sklopi prijateljstva sa znatiželjnim i ambicioznim vršnjacima
  • uči na zabavni način koji ne poznaje granice te nadilazi razlike u kulturama i očekivanjima

Pripremi se uroniti u čarobni svijet digitalne tehnologije i poduzetništva! Ovdje ne samo da ćeš upiti teorijsko znanje, već ćeš ga odmah primijeniti kroz praktične radionice, inspirativna predavanja stručnjaka iz industrije te posjete poznatim tvrtkama. Program je jedinstvena prilika da zaviriš u organizaciju uspješnih poduzeća i naučiš kako inovacije i poduzetništvo oblikuju poslovni svijet.

Ali, ovdje se ne radi samo o učenju i usvajanju novih vještina – ovdje se radi o putovanju kroz maštoviti svijet tvojih snova! Dopusti da te inspiriraju izvanredne ideje, surađuj s raznolikim umovima i iskusi novu globalnu kulturu. Tko zna, možda baš ovdje otkriješ idealnu ideju za svoj budući startup!

ABC Digital Teens Toronto je tvoja karta za najzabavnije ljeto – putovanje na kojem se bude nove ideje i stvaraju prijateljstva. Pridruži se ovoj uzbudljivoj avanturi i stvorimo zajedno uspomene koje će obilježiti cijeli život!

Korisne informacije

Imaš još pitanja?

Naša ABC koordinatorica dostupna je za odgovore na sva pitanja o prijavi, programu, putovanju ili bilo čemu drugome što te zanima vezano za ABC Digital Teens Toronto.

Kontaktiraj Rebeku Dajak na:

Nije riječ samo o učenju; riječ je o stvaranju nezaboravnih uspomena i uživanju u živopisnom okruženju Toronta!