MIT Innovation Leadership Bootcamps je jedinstven program. Kombinacija je radionica koju vode najiskusniji MIT instruktori, projekta na kojem radite s globalnim talentima te svakodnevnog timskog rada kojeg nadgledaju i vode  iskusni poduzetnici s MIT-a. Bootcamps je vrlo praktično, intenzivno ali i zahtjevno iskustvo učenja.

Uz raznovrstan tim budućih poduzetnika iz cijelog svijeta, suočit ćete se s realnim izazovima i iskusiti uspone i padove u izgradnji poduzetničke ideje. Ono što poduzetnici prođu u prvih 2-3 godine izgradnje svojeg poslovanja, u Hrvatskoj ćete proći u samo tjedan dana.

Prijave traju do 15. svibnja 2024.!

Zašto MIT Bootcamps u Zagrebu?

Zagreb nije samo atraktivno turističko odredište, već i jedna od vodećih europskih regija u području inovacija. Na nedavno objavljenoj Europskoj ljestvici inovacija Zagreb se našao među regijama koje se karakteriziraju kao snažni inovatori.

Padobran, torpedo, izmjenična struja, bežični prijenos, kemijska olovka, prikupljanje otisaka prstiju – samo su neki od izuma rođenih u Hrvatskoj, domovini Nikole Tesle, Fausta Vrančića, Ivana Lupisa, Ivana Vučića, Slavoljuba Penkale i mnogih drugih povijesnih i suvremenih inovatora, kao i naprednih tehnoloških kompanija poput Rimac Automobili, Infobip i Photomath. Danas je Hrvatska u usponu tehnološkog startup i IT tržišta opremljenog kvalitetnim talentima i ogromnim kreativnim potencijalom.

Ponosni sponzori MIT Innovation Leadership Bootcampsa u Zagrebu

Platinum sponzor

Srebrni sponzori
Srebrni sponzori

Iskoristite jedinstvenu priliku edukacije uz jednu od najprestižnijih svjetskih institucija