Transfer znanja

U srcu našeg sveučilišta leži posvećenost dijeljenju znanja i stručnosti sa zajednicom. Projekti unutar skupine ‘Transfer znanja’ predstavljaju most između akademske izvrsnosti i praktične primjene u industriji, obrazovanju i društvu općenito. Kroz ove inicijative, naši istraživači i studenti rade ruku pod ruku s hrvatskim i međunarodnim partnerima iz različitih sektora kako bi prenijeli vrijedna otkrića i inovacije koje mogu transformirati naše svakodnevne živote.

Istraživanje, razvoj i inovacije

Predanost istraživanju, razvoju i inovacijama ocrtavaju naš akademski duh i težnje ka izvrsnosti. Projekti u ovoj skupini odražavaju našu neprestanu potragu za novim znanjem, razumijevanjem i rješenjima koja prelaze granice postojećih znanstvenih i tehnoloških ograničenja. Kroz multidisciplinarni pristup i suradnju s hrvatskim i međunarodnim partnerima, naša zajednica istraživača teži rješavanju složenih izazova današnjice i sutrašnjice, otvarajući put inovacijama koje imaju potencijal mijenjati svijet.

Vlastiti institucionalni razvoj

Kako bismo održali visoku razinu naših akademskih i istraživačkih dostignuća, ključno je kontinuirano raditi na razvoju naše institucije. Projekti u ovoj skupini usmjereni su na unapređenje naše infrastrukture, resursa i procesa, osiguravajući da naše sveučilište ne samo prati, već i predvodi promjene u obrazovanju i znanosti. Kroz ove inicijative posvećeni smo stvaranju poticajnog okruženja koje omogućava našim studentima, nastavnicima i nenastavnom osoblju da ostvare svoj puni potencijal, potičući inovacije, suradnju i izvrsnost u svim aspektima našeg rada.