Vjetar u leđa

Kod nas ćeš steći znanja za brzo rastuće industrije, bazirane na digitalnim tehnologijama. To znači da na tržište rada krećeš s „vjetrom u leđa” i izabireš karijeru za kojom će potražnja i u budućnosti značajno rasti. Iako još uvijek postoje brojni poslovi u „staroj” ekonomiji, uvjereni smo da je put prema digitalnoj eri i „novoj” ekonomiji ispravan. Osigurat će ti platformu za osobni razvoj i širom otvoriti vrata prema budućoj karijeri. To možda i najbolje pokazuje podatak da se 96 posto naših diplomanata zapošljava u roku tri mjeseca od završetka studija.

Moderna metodologija

Stalno pratimo razvoj tehnologije i osluškujemo stvarne potrebe poslodavaca. Naši studijski programi stalno se razvijaju u skladu s time i hvataju korak s napretkom obrazovanja. Prvi smo u Hrvatskoj primijenili moderni pristup kvalifikacijskog okvira i razvili provedbenu metodologiju. Drago nam je što je naš model prihvaćen i ostale ga ustanove počinju primjenjivati, u skladu sa sve raznovrsnijim potrebama poslodavaca i tehnološkoga razvoja.

Kvaliteta bez premca

Usmjereni smo prema istinskoj kvaliteti. Ponosni smo na priznanje koje nam je dodijelila Agencija za znanost i visoko obrazovanje, prema kojoj smo Najkvalitetniji stručni studij u Hrvatskoj.

Do prestižne britanske diplome studirajući u Zagrebu

Nakon gotovo trogodišnjeg postupka vrednovanja naših studija i našeg sustava osiguravanja kvalitete, Sveučilište u Londonu odnosno njegova sastavnica Goldsmiths odlučila je našim studentima koji studiraju na engleskom jeziku za gotovo sve naše studijske programe i smjerove dodijeliti po uspješnom završetku studija i svoju diplomu. To je velika prilika jer za šesterostruko manje ulaganje možeš karijeru započeti s dvije diplome, hrvatskom i britanskom. I to ne s bilo koje ustanove nego s prestižnog Sveučilišta u Londonu!