Iza nas je Dan karijera Sveučilišta Algebra 2024.! Bilo je zadovoljstvo ugostiti 20 atraktivnih poslodavca i održati panele na teme ostvarenja karijera u IT i kreativnim industrijama za naše studente.

Popis poslodavaca na Danu karijera Sveučilišta Algebra 2024.:

 1. Agencija 404
 2. Shape
 3. Span
 4. Nanobit
 5. Apis IT
 6. Hanza Media
 7. Comysto Reply
 8. Hrvatska poštanska banka
 9. Raiffeisenbank RBA
 10. CROZ
 11. Privredna banka Zagreb
 12. Spread
 13. Midshifters
 14. Grizli
 15. Prima
 16. Degordian
 17. PMI
 18. Hrvatski telekom
 19. Domino’s Pizza
 20. Dikobraz

Veliki broj studenata posjetio je štandove predstavnika vodećih kompanija u području kreativne industrije, marketinga i IT-a.

Predstavnici ovih renomiranih tvrtki pružili su dragocjene informacije o mogućnostima za stručnu studentsku praksu i zapošljavanje, te su aktivno razgovarali s posjetiteljima, odgovarajući na njihova pitanja i pružajući korisne savjete.

Dvorane u kojima su se održavale panel rasprave bile su također prepune sudionika koji su željno slušali predstavnike tvrtki poput Spana, Apis IT-a, HPB-a, PBZ-a, Grizlija, 404 i Degordiana. Panelisti su podijelili svoja iskustva i savjete o ostvarenju karijere u IT sektoru i kreativnoj industriji, istaknuvši ključne aspekte koje treba uzeti u obzir tijekom studija i prilikom traženja posla.

Ovaj iznimno posjećen događaj na našem kampusu pružio je vrijednu priliku za uspostavljanje kontakata i stvaranje veza između mladih talenata i potencijalnih poslodavaca, naglašavajući važnost povezivanja obrazovanja s potrebama tržišta rada.

Želimo izraziti iskrenu zahvalnost svim poslodavcima koji su podržali Dan karijera na Algebri, a posebno ističemo doprinos Domino’s Pizza čija nas je sponzorska podrška oduševila. Njihovi slasni zalogaji su dodali posebnu notu uživanja našim budućim studentima, maturantima i posjetiteljima.

Program za Dan karijera Sveučilišta Algebra 2024. omogućio je networking i individualne razgovore, kao i panele na kojima su se raspravljale teme ostvarenja karijere u IT i kreativnim industrijama. Studenti su imali priliku povezati se s predstavnicima tvrtki iz tih sektora, postavljati pitanja, razmjenjivati kontakte te razgovarati o mogućnostima praksi, poslova ili mentorstva.