Zahvaljujući sklapanju ovog partnerstva Sveučilište Algebra studentima omogućuje studij na engleskom jeziku na prijediplomskim i diplomskim studijima u područjima računarstva, dizajna i menadžmenta, koje je akreditiralo Goldsmiths, sastavnica Sveučilišta u Londonu.

Završetkom jednog od ovih akreditiranih programa studenti će dobiti dvije diplome: onu Sveučilišta Algebra i onu Goldsmiths, University of London.

Upisi:

  • Upisni postupak ostaje isti kao i za studij na hrvatskom jeziku, a svi će kandidati morati položiti ispit poznavanja engleskog jezika.
  • Svi kandidati moći će pohađati besplatne pripremne sate za ispit poznavanja engleskog jezika.
  • Cijene studija možete pronaći na linku: https://www.algebra.hr/sveuciliste/upisi/cijena-studija/

Goldsmiths, Sveučilište u Londonu

Goldsmiths, University of London je javno istraživačko sveučilište sa sjedištem u Londonu, koje kombinira akademsku izvrsnost s kreativnim i inovativnim pristupima podučavanju i učenju. Osnovan 1891. godine dio je prestižnog Sveučilišta u Londonu od 1904., danas Goldsmiths obuhvaća 20 akademskih odjela specijaliziranih za umjetnost, humanističke znanosti, društvene znanosti, kulturološke studije, računarstvo i poduzetničko poslovanje i menadžment.

Goldsmiths je rangiran među 500 najboljih sveučilišta u svijetu prema QS World University Rankings – najrelevantnijoj svjetskoj rang-listi sveučilišta – s osam akademskih odjela u TOP 50 najboljih u svijetu i četiri u TOP 20 najboljih u svijetu.

Imate dodatnih pitanja?

Prijavni ured

Voditelj: Milan Dukić
Adresa: Gradišćanska 24, 10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon :+385 1 2222 148
Email: prijavni.ured@algebra.hr