Broj 1 sustav osiguranja kvalitete u Hrvatskoj

Kreiramo digitalnu budućnost u Hrvatskoj već 25 godina

Međunarodna razmjena s više od 100 institucija

96% Algebrinih studenata po završetku studija zaposli se unutar 3 mjeseca

Sveučilište Algebra i Goldsmiths, Sveučilište u Londonu sklopili su Ugovor o partnerstvu.

Uspješnim završetkom vrednovanja programa i institucije, Algebra je postala strateški partner jedne od najstarijih sastavnica Sveučilišta u Londonu. Zahvaljujući sklapanju ovog partnerstva, Sveučilište Algebra studentima omogućuje upis prijediplomskih i diplomskih studija na engleskom jeziku u području računarstva, dizajna i menadžmenta.

Završetkom jednog od ovih programa koje je akreditirao Goldsmiths, studenti će dobiti dvije diplome od Sveučilišta Algebra i Goldsmiths, University of London.

Goldsmiths, Sveučilište u Londonu

Goldsmiths, University of London javno je istraživačko sveučilište sa sjedištem u Londonu koje kombinira akademsku izvrsnost s kreativnim i inovativnim pristupima podučavanju i učenju. Osnovano je 1891., a dio prestižnog Sveučilišta u Londonu postaje 1904. godine.

Danas Goldsmiths obuhvaća 20 akademskih odjela specijaliziranih za umjetnost, humanističke znanosti, društvene znanosti, kulturološke studije, računarstvo i poduzetničko poslovanje i menadžment.

Goldsmiths je proglašen jednim od 500 najboljih sveučilišta u svijetu prema najrelevantnijoj svjetskoj rang-listi sveučilišta QS World University Rankings, s osam akademskih odjela u 50 najboljih u svijetu i čak četiri akademska odjela u 20 najboljih u svijetu.

Upisi

Upisni postupak ostaje isti kao i za studije na hrvatskom jeziku, ali svi kandidati moraju položiti ispit poznavanja engleskog jezika.

Svi kandidati moći će pohađati besplatne pripremne sate za ispit poznavanja engleskog jezika.

Iznimno za generaciju studenata koji u akademskoj godini 2023./2024. upisuju nove stručne prijediplomske studije Multimedijske produkcije i Razvoja računalnih igara na engleskom jeziku, bit će moguć naknadni prelazak na drugu studijsku godinu studija vrednovanih od Goldsmiths Sveučilišta u Londonu u akademskoj godini 2024./2025.

Navedeno se odnosi isključivo na nove stručne prijediplomske studije Multimedijske produkcije i Razvoja računalnih igara, i samo u slučaju uspješnog završetka procesa vrednovanja navedenih studija od strane Goldsmithsa.

Cijene studija možete pronaći na linku: https://www.algebra.hr/sveuciliste/upisi/cijena-studija/

Dvojna diploma

Trajanje studija

6 semestra (3 godine)

Trajanje semestra

15 radnih tjedana
+ 4 ispitna tjedna

Ukupan broj ECTS bodova

180

Stručni naziv

bacc. ing. comp.

Prvostupnik inženjer računarstva / Prvostupnica inženjerka računarstva (bacc. ing. comp.) s naznakom smjera

Važni linkovi

Certifikati koje možete položiti tijekom studija

ECDL Start
(4 ispita)

Red Hat Certified System Administrator – RHCSA

IT SMF
ITIL Foundation

Cisco Certified Network Administrator – CCNA

AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals

AZ-104 Microsoft Azure Administrator

MS-203 Microsoft 365 Messaging