Stručna praksa

Moći ćeš odraditi stručnu praksu za vrijeme studija kod nekoga od naših partnera poslodavaca.

Završni i diplomski rad

Sve informacije o izboru, reviziji i obrani završnog rada.

Kalendar nastave

Na ovoj stranici ćeš pronaći kalendare nastave za aktualnu akademsku godinu.

Raspored nastave i ispitni rokovi

Poštovani studenti, Objavljen je raspored nastave za ljetni semestar akademske godine 2023./2024. za izvanredne i redovne studente prve, druge i treće godine prijediplomskog studija, te prvu i drugu godinu diplomskog studija

Aktivnosti i zabava

Predavanja su odslušana. Seminarski radovi predani. Ispiti položeni. Vrijeme je da si daš malo oduška i pridružiš nam se na nekom od legendarnih tuluma ili događanja. Često ih organiziramo.

Studijska putovanja

Akademski izleti su prava prilika da spojiš ugodno s korisnim, razgledaš uspješne tvrtke, čuješ predavanja najvećih stručnjaka, upoznaš kulturu i stanovnike raznih dijelova svijeta i popiješ hladnu pivicu s njima.

Sport i rekreacija

Opće je poznato i znanstveno dokazano da redovita i primjerena tjelesna aktivnost čuva i poboljšava ljudsko zdravlje. Nedovoljna tjelesna aktivnost te smanjen podražaj na lokomotorni sustav negativno se odražava na normalno funkcioniranje svih organa.

Natjecanja

Vjerujemo u vas. Znamo da ste posebni. Zato smo uvijek izuzetno ponosni kad se dokažete na međunarodnoj sceni.

Predstavnici studenata

Dobro je imati nekoga u svom kutu. Upoznaj ekipu koja će stati na tvoju stranu i rado ti pomoći kad god zatreba. Kada zatreba ukoliko imaš bilo koji problem ili pitanje slobodno im se obrati. Studentskog pravobranitelja možeš kontaktirati i kroz anonimni web obrazac.

Studentski zbor

Nastao je 2010. i od tada ima nekoliko važnih zadataka. Organizira i sudjeluje na sportskim natjecanjima. Sudjeluje u organizaciji raznih putovanja, rekreativnih izleta i svih zabavnih sadržaja na kampusu.

Zdravstvena zaštita

Kao redovni student na Sveučilištu imaš dva liječnika. Prvi je liječnik obiteljske medicine, a drugi studentski liječnik.