Raspored nastave i ispitni rokovi

Poštovani studenti, Objavljen je raspored nastave za ljetni semestar akademske godine 2023./2024. za izvanredne i redovne studente prve, druge i treće godine prijediplomskog studija, te prvu i drugu godinu diplomskog studija

Završni i diplomski rad

Sve informacije o izboru, reviziji i obrani završnog rada.

Profil studentske populacije

Izvještaj o akademskim rezultatima i studentima je u naravi prošireni prikaz profila studenata koji u sebi sadrži i temeljne pokazatelje akademskih rezultata poput prolaznosti ili završnosti studenta.

Stručna praksa

Moći ćeš odraditi stručnu praksu za vrijeme studija kod nekoga od naših partnera poslodavaca.

Sport i rekreacija

Opće je poznato i znanstveno dokazano da redovita i primjerena tjelesna aktivnost čuva i poboljšava ljudsko zdravlje. Nedovoljna tjelesna aktivnost te smanjen podražaj na lokomotorni sustav negativno se odražava na normalno funkcioniranje svih organa.

Zdravstvena zaštita

Kao redovni student na Sveučilištu imaš dva liječnika. Prvi je liječnik obiteljske medicine, a drugi studentski liječnik.

Predstavnici studenata

Dobro je imati nekoga u svom kutu. Upoznaj ekipu koja će stati na tvoju stranu i rado ti pomoći kad god zatreba. Kada zatreba ukoliko imaš bilo koji problem ili pitanje slobodno im se obrati. Studentskog pravobranitelja možeš kontaktirati i kroz anonimni web obrazac.

Aktivnosti i zabava

Predavanja su odslušana. Seminarski radovi predani. Ispiti položeni. Vrijeme je da si daš malo oduška i pridružiš nam se na nekom od legendarnih tuluma ili događanja. Često ih organiziramo.

Natjecanja

Vjerujemo u vas. Znamo da ste posebni. Zato smo uvijek izuzetno ponosni kad se dokažete na međunarodnoj sceni.

Studentski zbor

Nastao je 2010. i od tada ima nekoliko važnih zadataka. Organizira i sudjeluje na sportskim natjecanjima. Sudjeluje u organizaciji raznih putovanja, rekreativnih izleta i svih zabavnih sadržaja na kampusu.

Studijska putovanja

Akademski izleti su prava prilika da spojiš ugodno s korisnim, razgledaš uspješne tvrtke, čuješ predavanja najvećih stručnjaka, upoznaš kulturu i stanovnike raznih dijelova svijeta i popiješ hladnu pivicu s njima.

Alumni zajednica

Sveučilište Algebra prati razvoj karijera svojih studenata i nakon što završe studij. Kroz aktivnosti i projekte uključujemo ih u podizanje kvalitete studija, osiguravamo povezivanje s gospodarstvom, potičemo i razvijamo suradnje Sveučilišta s tvrtkama ili organizacijama u kojima rade bivši studenti.

Centar karijera

Suvremene obrazovne ustanove pozicionirane pri vrhu svjetske ljestvice konkurentnosti, osiguravaju slojevitu funkcionalnu poveznicu između studentica i studenata i njihovih karijera, akademskog obrazovanja i gospodarstva, u okviru dugoročne nacionalne razvojne strategije.

Centar za podršku studentima

Centar za podršku studentima (CPS) je odjel i dio Sveučilišta Algebra koji je uvijek na raspolaganju studentima kako bi im pomogao i olakšao sve životne faze koje studenti prolaze tokom svog studiranja.