Za svoj patentirani proizvod – šećernu pastu CLEOPATRA, ova poduzetnica iz Rijeke sa samo 22 godine na najprestižnijem međunarodnom sajmu inovacija „PALEXPO“ u Ženevi osvojila je zlatnu medalju iz kozmetike i medicine te posebnu nagradu Ruske Federacije za inovaciju. Nakon toga, uslijedila su brojna druga priznanja: srebrna medalja za inovaciju u Seulu, posebna nagrada Južnokorejskog zavoda za intelektualno vlasništvo te posebna nagrada Europske udruge inovatorki. Proglašena je i COSMO Poduzetnicom 2015. godine. Danas se CLEOPATRA izvozi u više od 10 zemalja Europe i nalazi se na policama najvećih europskih drogerija.

Nakon završenog četverogodišnjeg ekonomskog studija, nisam planirala odmah upisivati diplomske stručne studije već se intenzivnije posvetiti razvitku firme i inovacijama. Međutim, sjećam se trenutka kad sam vidjela Algebrinu TV reklamu o digitalnom marketingu, kao novom i prvom takvom modernom studiju u ovom dijelu Europe. Jednostavno sam znala da je studij digitalnog marketinga onaj faktor koji će moju firmu i moje proizvode dovesti do jednog sasvim novog nivoa i da ću s tim znanjem postati konkurentnija.
Naime, marketing je najbitnija stavka u mom poslovanju. Jedina olakotna okolnost je što proizvodim šećernu pastu za egipatsku depilaciju te sam se isključivo na nju fokusirala i za sad nemam nikakve ozbiljnije konkurencije u toj tržišnoj niši, ali to ne znači da se neće pojaviti. Zato je bitno konstantno biti prisutan u medijima te promovirati proizvod i educirati korisnike o svim njegovim prednostima, a za one koji nemaju budžet za razbacivanje nema učinkovitije opcije oglašavanja od digitalnog.

U mojoj viziji uspjeha u poduzetništvu, moderni studij ima neprocjenjiv udio. U budućnosti će tiskani mediji biti sve manje zastupljeni u marketingu. Stoga se sve više okrećemo digitalizaciji i pitanje je vremena kad će jedini oblik marketinga biti digitalni. S vremenom sve će se marketinške agencije morati okrenuti digitalnom oglašavanju, a kako se kaže – tko prvi njegova djevojka – Algebrini studenti će biti prvi i jedini s odgovarajućim kvalifikacijama.

Mnogi me pitaju kako uspijevam uskladiti studiranje u Zagrebu sa životom i poslovanjem u Rijeci. Kako u Algebri postoji mogućnost i online praćenja nastave, kao i nastava subotom, nije mi problem organizirati se. Zapošljavam sedam vrhunskih mladih suradnika, imam super ekipu koja zna koji su nam ciljevi i kako ih ostvariti. Uostalom, danas razni komunikacijski kanali približavaju, pa ni Rijeka više nije daleko. Privatno, volim Zagreb i mnoge stvari me vežu za Zagreb. Završila bih s poznatom Picassovom izrekom – „Tko hoće nađe način, tko neće nađe izliku.