Studentska pravobraniteljica

Ria Walla
Studentica (područje društvenih znanosti)
ria.walla@algebra.hr

(nije obavezno polje, unesite email ako želite dobiti povratnu informaciju)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Predstavnica studenata u Odboru za kvalitetu

Sara Brkanić
Studentica (područje društvenih znanosti)
sbrkanic@algebra.hr

Sara Brkanić završila je Školu za primijenjenu umjetnost i dizajn te stekla zvanje dizajnera interijera. Trenutno je zaposlena kao voditeljica marketinga u kompaniji Dradar, gdje je stekla iskustvo rada na širokom spektru projekata, uključujući vizualno oblikovanje web-stranica, razvoj grafičkih materijala za marketinške kampanje, pisanje sadržaja i provođenje strategija oglašavanja. Poznaje povijest dizajna, suvremenu umjetnost i dizajnersku scenu te je u toku s trenutnom tehnologijom dizajna i marketinga.

Završila je preddiplomski studij Digitalni marketing na Sveučilištu Algebra, gdje je i nastavila studirati na diplomskom studiju. Tijekom studiranja radi i u marketinškoj agenciji Digital Talents koja povezuje mala poduzeća s najboljim studentima Sveučilišta Algebra. Članica je Odbora za kvalitetu Sveučilišta kao predstavnica studenata.

Predstavnici studenata u Senatu

Ante Kelečić
Student (područje tehničkih znanosti)
akelecic@algebra.hr

Ante je izvanredan student Programskog inženjerstva na Sveučilištu Algebra koji je istovremeno i junior Java developer. Njegov razlog priključivanja Studenskom zboru jest da pomogne učiniti studiranje jednostavnijim.

Tin Sučević
Student (područje tehničkih znanosti)
tsucevic@algebra.hr

Tin je zamjenik predsjednika (potpredsjednik) Studentskog zbora Sveučilišta Algebra, te je usto i studentski koordinator za prvu godinu smjera Multimedijske produkcije na Sveučilištu Algebra. Prije nego se prebacio na studij Multimedijske produkcije, Tin je studirao Programsko inženjerstvo na Sveučilištu Algebra te nastoji spojiti kreativnost s tehničkim pristupom problemima.

Karlo Tomašković
Student (područje društvenih znanosti)
ktomask@algebra.hr

Karlo je rođen 2000. godine u Zagrebu. 2019. godine završio je Srednju školu za klasični balet, Odjel za narodne plesove. Iste godine upisao je program prekvalifikacije za dentalnog asistenta Učilišta Ambitio koji je završio 2021. godine. Uz nastavu na Učilištu, započeo je s radom u ordinacijama dentalne medicine, najprije kao član mnogobrojnih timova, potom kao voditelj ordinacije. Zbog želje za daljnjim osobnim i profesionalnim razvojem, 2023. godine upisao je studij Digitalnog marketinga na Sveučilištu Algebra gdje je dobio i stipendiju za izvrsnost. Nakon upisa na studij, pridružio se radu Studentske koordinacije kao studentski koordinator. U travnju 2024. izabran je za člana Studentskog zbora te predstavnika studenata u Senatu Sveučilišta Algebra.

Anika Vilotić
Studentica (umjetničko područje dizajn)
avilotic@algebra.hr

Anika je rođena 2003. godine u Podgorici u Crnoj Gori. Uspješno obrazovanje započela je kako u osnovnoj školi, tako i u gimnaziji u Podgorici koju je završila s odličnim uspjehom i zavrijedila najviše priznanje Luča, postavljajući standarde za svoje vršnjake putem njegovanja strasti prema crtanju i sportu, kao i predanosti društvenom radu putem volontiranja te školske klubove i odbor. Anikini hobiji, crtanje i sport, prerasli su u osobne i profesionalne strasti, posebno trčanje i triatlon. Usto, Anika je i ljubitelj moto i karting staza.

Anikina ljubav prema crtanju i automobilima odvela ju je u svijet dizajna automobila i upis na Sveučilište Algebra, kako bi stjecala znanja i vještine na studijskom programu 3D dizajna u sustavu dvojne diplome koji podržava njenu profesionalnu želju da se obrazuje za posao dizajnera automobila i stekne internacionalnu diplomu. Anika je izabrana i za predstavnika studenata u Studentskom zboru Sveučilišta Algebra, kako bi doprinosila zajednici Sveučilišta i šire.

Pored akademskih postignuća, Anika je već stekla četverogodišnje iskustvo menadžmenta u različitim nacionalnim i internacionalnim projektima širem Zapadnog Balkana, kombiniranog s grafičkim dizajnom i upravljanjem društvenim mrežama.