Najkvalitetniji smo stručni studij u Hrvatskoj

1 kratki stručni, 7 stručnih i 3 nova sveučilišna prijediplomska studija

Više od 2000 studenata na visokoškolskom obrazovanju!

Više od 140 nastavnika i
suradnika!

Prema rezultatima ocjene sustava osiguravanja kvalitete institucije koji provodi Agencija za znanosti i visoko obrazovanje, AZVO, kroz postupak vanjskog vrednovanja najkvalitetniji smo stručni studij u Hrvatskoj.
Pružamo akademsku širinu uz inovativan pristup sveučilišnim studijskim programima iz područja inženjerstva, ekonomije i informatike.
Za vrijeme studija imat ćeš priliku naučiti i položiti svjetski priznate certifikate poput: ITIL – IT SMF, Oracle – OCA, Microsoft Azure, Android Developer, HTML & CSS Coding Specialist & PHP Coding Specialist, Adobe Certified Professional i brojne druge (ovisno o upisanom studiju), a dobit ćeš i Dreamspark Premium pretplatu na preko 160 Microsoftovih proizvoda.
96% naših diplomiranih studenata zaposleni su u struci 3 mjeseca nakon završetka studija.
Organiziramo međunarodne aktivnosti za naše studente, nastavnike i zaposlenike, ali i za strane studente i stručnjake koji dijele naše vrijednosti i uvjerenja. Potpora smo razmjeni studenata i nastavnika te potičemo provedbu praktične nastave u inozemstvu.
Data inženjeri, specijalisti za digitalni marketing i strategiju, specijalisti za umjetnu inteligenciju i strojno učenje, programeri samo su neki od poslova budućnosti za koje ti naše Visoko učilište daje mogućnost obrazovanja na prijediplomskoj i diplomskoj razini.
Naši partneri poslodavci stalno traže talentirane studente. Tu smo da te povežemo s njima i pokrenemo tvoju karijeru već za vrijeme studija. Centar karijera ima odgovore na sva pitanja.

Prijavi se:

"*" označava obavezna polja

MM slash DD slash YYYY
Želim se prijaviti za motivacijski razgovor:*
Želim studirati na:*
Želim primati novosti iz:
Voditelj obrade je Algebra grupa - Algebra d.o.o i Algebra VU, Gradišćanska 24, Zagreb kao zajednički voditelj obrade. Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama, podatke čuvamo na period od maksimalno 5 godine i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na dpo@algebra.hr.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Imate dodatnih pitanja?

Prijavni ured

Voditelj: Milan Dukić
Adresa: Gradišćanska 24, 10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon :+385 1 2222 148
Email: prijavni.ured@algebra.hr