Naslovnica

Kada se prijavim na program što moram dobiti na mail?

Po prijavi na mail ćete dobiti potvrdu da ste se prijavili na željeni program. Ako ste se prijavili na svih 5 programa dobit ćete 5 potvrda, po jednu za svaki program. U toj potvrdi dobit ćete i informacije o datumu održavanja mentorske radionice i link za pristupanje istima.

Isto tako na mail ćete dobiti pristupne podatke za e-learning sustav u kojem se nalazi pristup sadržaju programa. Ako niste dobili ovaj mail s pristupnim podacima onda je moguće da vam je već u nekoj drugoj prilici otvoren account/račun. Tada vas molimo da kliknete na https://elearning.algebra.hr , unesete svoje podatke i na taj način uđete u sustav. Ako vam po prijavi ne dopušta ulaz u račun, tada ga resetirajte klikom na natpis Zaboravili ste svoje korisničko ime ili lozinku, i nastavite slijediti upute.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font