Naslovnica

COVID mjere u Testnom centru

Poštovani korisnici,

prema napucima i odredbama Nacionalnog stožera civilne zaštite, Algebrin Testni centar na lokaciji Maksimirska 58a, Zagreb, provodi mjere socijalnog distanciranja i zaštite. One su obavezne za svakog korisnika koji želi pristupiti ispitu.

Pri dolasku na zakazani termin, u točno određeno vrijeme, molimo vas da pričekate u redu za prijem uz poštivanje razmaka. Maksimalan broj kandidata unutar zgrade za vrijeme testiranja je troje- Kandidati moraju čekati na  točno određenim mjestima, a maksimalan broj osoba unutar svake testne sobe ovisi o kapacitetu prostorije.

Mjere zaštite su sljedeće:

  • Svaki korisnik je obavezan nositi vlastitu zaštitnu masku koja prekriva usta i nos tijekom cijelog boravka u prostorijama Testnog centra, od ulaska do izlaska.
  • Prilikom ulaska u prostorije Testnog centra svaki korisnik obavezno mora dezinficirati ruke.
  • Nije dozvoljeno grupno čekanje unutar prostorija zgrade. Držite obavezan razmak između korisnika – 2 metra u svim smjerovima.

Najvažnije! U slučaju da osjećate simptome virusa, koje možete provjeriti na stranicama epidemiološke službe, NE DOLAZITE u prostorije Testnog centra. Time sprječavate širenje virusa i čuvate zdravlje drugih.  Štiteći sebe, štitite i naše djelatnike - hvala vam na tome!

Vaša Algebra

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite našem rukovoditelju poslovnog područja za ispitne sustave putem e-mail adrese: darko.milosevic@algebra.hr

 

Privacy Preference Center