Naslovnica

27.04.2020.

COVID mjere u Testnom centru

Image for COVID mjere u Testnom centru

Poštovani korisnici,

prema napucima i odredbama Nacionalnog stožera civilne zaštite, Algebrin Testni centar na lokaciji Maksimirska 58a, Zagreb, uz mjere socijalnog distanciranja provodi sve propisane mjere zaštite. One su koje obavezne za svakog korisnika te ako ih ne poštuje, korisnik neće moći pristupiti ispitu.

Pri dolasku na zakazani termin u točno određeno vrijeme molimo vas da pričekate u redu za prijem uz poštivanje mjere razmaka. Maksimalan broj kandidata koji može biti unutar zgrade kad čeka na testiranje je 3, na točno određenim mjestima, a maksimalan broj osoba unutar svake testne ovisi o kapacitetu prostorije.

Mjere zaštite su sljedeće:

  • Svaki korisnik je obavezan nositi vlastitu zaštitnu masku koja prekriva usta i nos tijekom cijelog boravka u prostorijama Testnog centra, od ulaska do izlaska.
  • Prilikom ulaska u prostorije Testnog centra svaki korisnik obavezno mora dezinficirati ruke.
  • Nije dozvoljeno grupno čekanje unutar prostorija zgrade. Držite obavezan razmak između korisnika – 2 metra u svim smjerovima.

Najbitnije je, ako imate simptome virusa a koje možete provjeriti na stranicama epidemiološke službe, NE DOLAZITE u prostorije Testnog centra. Time sprječavate širenje virusa i čuvate zdravlje ljudi u svojoj okolini. Štiteći sebe, štitite i naše djelatnike - hvala vam na tome!

Vaša Algebra

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite našem rukovoditelju poslovnog područja za ispitne sustave na e-mail adresi: darko.milosevic@algebra.hr