Obavijest o ponovnom radu Testnog centra

Saznaj više
Naslovnica

27.04.2020.

Obavijest o ponovnom radu Testnog centra

Poštovani korisnici,
Prema naputcima i odredbama Nacionalnog stožera civilne zaštite, testni centar Algebre na lokaciji Maksimirska 58a ponovo počinje sa radom od 4.5.2020.

Uz mjere socijalnog distanciranja provodit će se mjere zaštite koje su obavezne za svakog korisnika te ukoliko ih ne poštuje, korisnik neće biti u mogućnosti pristupiti ispitu.

Pri dolasku na zakazani termin u točno određeno vrijeme molimo Vas da čekate u redu za prijem uz poštivanje mjere razmaka. Maksimalan broj kandidata koji može čekati unutar zgrade je 3, na točno određenim mjestima,  a maksimalan broj osoba unutar svake testne sobe je 5.

Mjere zaštite su:

  • Svaki korisnik je obavezan nositi vlastitu zaštitnu masku koja prekriva usta i nos tokom cijelog boravljenja u prostorima testnog centra od ulaska do izlaska.
  • Prilikom ulaska u prostorije testnog centra obavezno je dezinficirati ruke.
  • Nije dozvoljeno grupno čekanje unutar prostora zgrade nego je potrebno držati razmak između korisnika od 2m u svim smjerovima.

Najbitnije je da ukoliko imate neke od simptoma koje možete provjeriti na stranicama epidemiološke službe, molimo Vas da NE DOLAZITE u prostore testnog centra. Time sprječavate širenje virusa i čuvate zdravlje ljudi u svojoj okolini!!

Štiteći sebe štitite i naše djelatnike te Vam hvala na tome!

Vaša Algebra

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite rukovoditelju poslovnog područja za ispitne sustave na e-mail darko.milosevic@algebra.hr.