Obavijest o ponovnom radu Testnog centra

Saznaj više
Naslovnica

27.04.2020.

Obavijest o ponovnom radu Testnog centra

Poštovani korisnici,

Prema naputcima i odredbama Nacionalnog stožera civilne zaštite, Algebra Testni centar na lokaciji Maksimirska 58a ponovo počinje s radom od 4. 5. 2020. Uz mjere socijalnog distanciranja provodit će se mjere zaštite koje su obavezne za svakog korisnika te ako ih ne poštuje, korisnik neće moći pristupiti ispitu.

Pri dolasku na zakazani termin u točno određeno vrijeme molimo vas pričekate u redu za prijem uz poštivanje mjere razmaka. Maksimalan broj kandidata koji može čekati unutar zgrade je 3, na točno određenim mjestima,  a maksimalan broj osoba unutar svake testne sobe je 5.

Mjere zaštite su:

  • Svaki korisnik je obavezan nositi vlastitu zaštitnu masku koja prekriva usta i nos tijekom cijelog boravka u prostorima Testnog centra, od ulaska do izlaska.
  • Prilikom ulaska u prostorije Testnog centra svaki korisnik obavezno mora dezinficirati ruke.
  • Nije dozvoljeno grupno čekanje unutar prostora zgrade. Držite obavezan razmak između korisnika – 2 m u svim smjerovima.

Najbitnije je da ako imate neke od simptoma koje možete provjeriti na stranicama epidemiološke službe, NE DOLAZITE u prostore Testnog centra. Time sprječavate širenje virusa i čuvate zdravlje ljudi u svojoj okolini. Štiteći sebe, štitite i naše djelatnike - hvala vam na tome!

Vaša Algebra

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite rukovoditelju poslovnog područja za ispitne sustave na e-mail darko.milosevic@algebra.hr.