Windaysi su iza nas, a mi smo dobili pobjednike hrvatskog LLPA Battlea 2016.

Priliku da se natječu u europskom finalu i tako osvoje put na Microsoft Ignite 2017. su osvojili Dalibor Raičković u kategoriji developer i Marinko Šepić u kategoriji IT Pro!

REZULTATI FINALA NACIONALNOG LLPA BATTLE NATJECANJA:

Dev:  http://myqtest.algebra.hr/llpa/user/svc/getllparesults.aspx?sg=BFDB7D5C1044

IT Pro: http://myqtest.algebra.hr/llpa/user/svc/getllparesults.aspx?sg=9FDC3B8C5DC4

Najboljem hrvatkom developeru i najboljem sistemašu slijedi EMEA razina natjecanja. U slučaju da i na toj razini pobjede osvojit će put na Microsoft Ignite 2017, uz plaćene sve troškove (avionska karta, smještaj i ulaznica na Microsoft Ignite).

Kako do Ignitea?

Sve što trebaš napraviti jest:

 • 16. Microsoft WinDays konferencija održat će se od 26. do 29. travnja 2016. u Valamar Isabella Island Resortu u Poreču – dođi na konferenciju!
 • tamo ćeš vidjeti Algebrine hostese – javi im se, a one će te uputiti u Algebrin corner
 • u Algebrinom corneru zaigraj kvalifikacijski kviz

Kvalifikacije se održavaju tijekom svih dana trajanja konferencije tj. od 26. do 29. travnja 2016. Kvalifikacijski kvizovi traju 5 minuta, a možeš ih rješavati iz područja po svom izboru: programiranje ili IT pro.

Pobjednici kvalifikacija u svojoj kategoriji, natječu se na EMEA (Europe, the Middle East and Africa) finalu čiji će pobjednici otputovati na Ignite.

O točnom terminu održavanja EMEA finala bit ćeš obaviješten/a putem maila.

Prijavi se, odvoji 5 minuta, dođi u Algebra corner i otputuj na Microsoft Ignite! 

Ove godine Algebra je imala svoj korner na konferenciji Windays u Poreču! Ovako je izgledalo rješavanje 5 minutnog IT kviza naših natjecatelja, iz područja programiranja ili IT pro, koje naše pobjednike može odvesti na Microsoft Ignite! Naravno, pokažu li se najboljima na europskoj razini natjecanja.

Pravila natjecanja

 1. Nacionalno natjecanje provodi se sudjelovanjem u kvizu znanja. Odgovara se na 20 pitanja u trajanju 5 min.
 2. Pobjednik natjecanja je osoba sa najviše osvojenih bodova. Konačni bodovi ovise o broju točnih odgovora i ukupnom vremenu ispunjavanja ispita
 3. Pojedinac može ispitu pristupiti samo jednom
 4. Glavna nagrada za pobjednike LLPA natjecanja (EMEA pobjednike) sastoji se od:
  1. Ulaznice na Microsoft Ignite 2017
  2. Povratne karte do lokacije održavanja Microsoft Ignitea 2017
  3. Smještaj u hotelu tijekom Microsoft Ignite konferencije.
 5. Sudionici pristaju primati obavijesti o LLPA natjecanju
 6. Pobjednici lokalnog i nacionalnog natjecanja pristaju na objavu njihovih imena u objavama vezanim za natjecanje
 7. Pobjednici cijelog natjecanja (LLPA) sudjelovat će u kreiranju sadržaja za Microsoft Ignite konferencije što uključuje aktivnosti na društvenim mrežama i blogu LLPA i članova LLPA organizacije
 8. Nagrada nije prenosiva na treću osobu
 9. Nagradu nije moguće zamijeniti za novac ili neku drugu nagradu
 10. U slučaju otkazivanja Microsoft Ignite konferencije pobjednik ne može tražiti kompenzaciju za nagradu
 11. LLPA i članovi LLPA zadržavaju pravo diskvalifikacije natjecatelja iz natjecanja ako natjecatelj ne poštuje pravila natjecanja
 12. LLPA zadržava pravo izmjene pravila bez prethodne najave, uz objavu na LLPA stranici (službena stranica natjecanja je: http://thellpa.com/llpa-battle/)

Tko sve sudjeluje na natjecanju?

Natjecanje u organizaciji LLPA (Leading Learning Partners Association), udruge najboljih IT trening centara EMEA regije, osim u Hrvatskoj, organizirano je u još 21 zemlji: Austriji, Belgiji, Bugarskoj, Češkoj, Danskoj, Finskoj, Mađarskoj, Islandu, Italiji, Makedoniji, Nizozemskoj, Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Rusiji, Slovačkoj, Sloveniji, Španjolskoj, Južnoj Africi, Švicarskoj i Turskoj!

Natječi se sa programerima i IT profesionalcima iz svih navedenih zemalja!

Što je Microsoft Ignite?

Microsoft Ignite središnja je tehnološka konferencija Microsofta. Mjesto na kojem iz prve ruke možete čuti, vidjeti i doživjeti nevjerojatne tehnološke inovacije koje će već sutra biti raširene svijetom. U nastavku pogledajte kome je namijenjeno Microsoft Ignite natjecanje!

Što je LLPA?

LLPA (Leading Learning Partner Association), udruženje je 24 najbolja trening centra EMEA regije. Ponosni član LLPA je i Algebra koja u ovom udruženju predstavlja Hrvatsku.

Zajedno, LLPA trening centri školuju više od 160 000 ljudi godišnje, među kojima čak 25 000 polaznika autoriziranih Microsoft treninga.

Prošlogodišnji pobjednici

Ovako je to izgledalo prošle godine. Pobjednici LLPA Battle natjecanja u 2015. godini u kategorijama najboljeg developera i najboljeg IT profesionalca koji su sudjelovali na EMEA natjecanju i dobili mogućnost osvojiti putovanje na natjecanje Microsoft Ignite bili su:
Goran Ljubenkov iz Splita u kategoriji IT Pro na nacionalnoj razini, dok je u kategoriji developer kviz najbolje riješio Milan Jagodić iz Zagreba.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

fotografija 2