fbpx
Image for Visoko učilište Algebra na Međunarodnom simpoziju o kvaliteti
Naslovnica

Visoko učilište Algebra na Međunarodnom simpoziju o kvaliteti

I ove godine smo imali zapažen nastup na 19. međunarodnom simpoziju Hrvatskog društva menadžera kvalitete koji se održao od 21. do 23. ožujka 2018. na Plitvičkim Jezerima. Našim studentima Ana-Mariji Matanović, Maji Osrečak, Dariu Posariću i Matiji Vugrinecu, koji su pod mentoriranjem predavača Renata Barišića napisali dva stručna rada na teme revizije baza podataka i računalnih mreža, radovi su objavljeni u zborniku radova konferencije, a prije čega su uspješno prošli međunarodnu recenziju.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.