Dan otvorenih vrata diplomskih studija

Pozivamo te na Dan otvorenih vrata diplomskih studija Visokog učilišta Algebra, u ponedjeljak 20. 1. 2020. u Algebra LAB-u.

  • Najbolji stručni studij u Hrvatskoj
  • Brojne pogodnosti i mogućosti financiranja
  • 96% uspjeha u zapošljavanju

Najkvalitetniji smo stručni studij u Hrvatskoj prema rezultatima ocjene AZVO.

Microsoft nas je proglasio najboljom obrazovnom organizacijom na svijetu u konkurenciji 3200 organizacija.

Jedina smo ustanova u Hrvatskoj koja je zadovoljila kriterije kvalitete Nizozemske akreditacijske agencije NVAO.

Jedini smo stručni studij čiju kvalitetu kontinuirano provjerava FER.

Institut Ruđer Bošković i Visoko učilište Algebra potpisali su Sporazum o suradnji u području obrazovanja i zapošljavanja studenata, pokretanja programa tehnološke izvrsnosti za gospodarstvo te novih međunarodnih projekata.

“eSkills for Jobs” potiče razvoj ICT zanimanja u EU, a organizacija DigitalEurope povjerila nam je provedbu projekta u Hrvatskoj od 2012. godine.

Novosti

Studijski programi za sve interese

Financiranje i pogodnosti

Nudimo ti brojne mogućnosti financiranja i smanjenja cijene studija - studentske kredite s odgodom plaćanja, financijske potpore za studente slabijeg imovinskog statusa, stipendije, popuste za odlikaše i prijelaznike s drugih visokih učilišta.

Saznaj više

Zainteresiran si, ali htio bi znati više prije no što doneseš odluku? Najbolje bi bilo da preuzmeš našu preglednu (i oku ugodnu) brošuru, u kojoj su svi podaci na jednom mjestu.


STUDIRAJ U ZAGREBU I DUBLINU

Dva kampusa. Dvije diplome. Jedinstveno iskustvo u europskoj Silicijskoj dolini.

Ako si student računarstva ili multimedije, možeš se odlučiti za ovu uzbudljivu priliku. Prve dvije godine ćeš studirati na Algebri, a treću na Griffith Collegeu u Dublinu i steći dvije prvostupničke diplome.

Saznaj više

POSLODAVCI PARTNERI

Okušaj se u pravom poslovnom svijetu i stekni vrijedno iskustvo.

Osigurali smo ti stručnu praksu za vrijeme studija kod nekog od naših poslodavaca partnera u Hrvatskoj i inozemstvu. To su tvrtke koje kod nas školuju svoje zaposlenike a mnoge osiguravaju i stručnu praksu za naše studente.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.

Postavke

Google Analytics

_ga

Facebook

_fbp