Image for 10 besplatnih ulaznica za sudjelovanje na developerskoj konferenciji CASE2019
Naslovnica

10 besplatnih ulaznica za sudjelovanje na developerskoj konferenciji CASE2019

Za studente Visokog učilišta Algebra Centar karijera osigurao je deset besplatnih ulaznica za sudjelovanje na developerskoj konferenciji CASE2019 u veljači 2019. godine. Konferencija je namijenjena donosiocima odluka i IT profesionalcima koji se bave poslovnim i tehnološkim aspektima razvoja informacijskih sustava. Znanja i razmjena iskustava svakako predstavlja dodanu vrijednost studentima Visokog učilišta Algebra koji će u budućnosti imati priliku donositi važne odluke u području razvoja informacijskih sustava.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.