Naslovnica

Ima nas više od 50 tisuća!

Bilo je to davne 2010. godine kada je prvi Facebook post Otvorenog učilišta Algebra ugledao svjetlo dana. Od tada, naša FB zajednica postala je veliko društvo vjernih prijatelja, željnih znanja i budućnosti bez granica. Bilo je tu puno vijesti, akcija, fotografija, smijeha, pohvala, a ponešto i kritika. A ovih dana, dobili smo i našeg 50 - tisućitog fana, točnije novu prijateljicu - Marinu Kovačević iz Zagreba! Svojim lajkom u pravom trenutku Marina je osvojila Algebrin program obrazovanja po želji.

Algebra-promjene_07Marina je postala naša 50-tisućita prijateljica zahvaljujući Algebrinoj akciji Pokreni promjene na kojoj je prisustvovalo više od 1000 polaznika diljem Hrvatske koji su pratili Algebrina predavanja u zagrebačkom Kongresnom centru Forum  ili ONLINE. Privukla  ju je  FB objava za dvosatno Algebrino predavanje koje je polaznicima, među ostalim, omogućilo i popust do 45% na upis programa. Marina je lajkala  Algebrinu FB stranicu, prijavila supruga na predavanje i ostalo je povijest!

Besplatan program obrazovanja, Marini je prošloga tjedna uručio Voditelj prodaje Otvorenog učilišta Algebra, Igor Kundić. Budući da je zbog supruga i lajkala stranicu, Marina će mu i proslijediti ovu nagradu a on će je iskoristiti za pohađanje CCNA akademije.

A naš broj prijatelja raste iz dana u dan. Već smo na 50.553. Još uvijek niste naš prijatelj? Što čekate, pripremamo vam brojna iznenađenja! Družimo se i dalje na www.facebook.com/algebra.hr

50000_novo

 

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.