Upiši najkvalitetniji stručni studij u Hrvatskoj!

Prijavi se za motivacijski razgovor u prijavnom uredu te izaberi jedan od preddiplomskih stručnih ili specijalističkih diplomskih stručnih studija.

Saznaj više
Preddiplomski

Preddiplomski stručni studiji

Ukoliko razmišljaš o upisu na instituciju visokoškolskog obrazovanja, time si već na pravom putu. Izaberi jedan od šest preddiplomskih stručnih studijskih smjerova i kreni u svoju digitalnu budućnost.

Diplomski studiji

Specijalistički diplomski stručni studiji

Želiš nadograditi temelje stečene na preddiplomskom stručnom studiju? Odaberi jedan od osam specijalističkih diplomskih stručnih studija, koji se provode na engleskom jeziku i iskoristi svoj puni potencijal.

Zašto Algebra

Zašto studirati na Algebri

Mi te pripremamo za digitalna zanimanja na globalnom tržištu rada

Saznaj više

Najkvalitetniji stručni studij u Hrvatskoj

Prema rezultatima sustava sveukupne kvalitete institucije koji provodi Agencija za znanosti i visoko obrazovanje, AZVO, kroz postupak reakreditacije proglašeni smo najkvalitetnijim stručnim studijem u Hrvatskoj.

Brojne pogodnosti i mogućnosti financiranja

Za vrijeme studija imat ćeš priliku naučiti i položiti svjetski priznate certifikate, a dobit ćeš i Dreamspark Premium pretplatu na preko 160 Microsoftovih proizvoda.

96% uspjeha u zapošljavanju

96% naših diplomiranih studenata zaposleni su u struci 3 mjeseca nakon završetka studija.

Međunarodna razmjena sa preko 100 sveučilišta

Organiziramo međunarodne aktivnosti za naše studente, nastavnike i zaposlenike, ali i za strane studente i stručnjake koji dijele naše vrijednosti i uvjerenja. Potpora smo razmjeni studenata i nastavnika te potičemo provedbu praktične nastave u inozemstvu.

Tražena zanimaja

Data inženjeri, specijalisti za digitalni marketing i strategiju, specijalisti za umjetnu inteligenciju i strojno učenje, programeri samo su neki od poslova budućnosti za koje ti naše Visoko učilište daje mogućnost obrazovanja na preddiplomskoj i diplomskoj razini.

Isplaniraj si život

Naši partneri poslodavci stalno traže talentirane studente. Tu smo da te povežemo s njima i pokrenemo tvoju karijeru već za vrijeme studija. Centar karijera ima odgovore na sva pitanja.

Saznajte sve o programu

Preuzmite brošuru i otkrijte svoj svijet u kojem ćete ostvariti svoj potencijal. Otkrijte sve o studijskom programu, našim studentima i svemu što trebate znati.

+385 (0)1 2222 182upisi@algebra.hr

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Novosti

Novosti

Sve novosti
Student showcase
Alumni
Poslodavci

Kutak za studente

Osigurali smo ti stručnu praksu za vrijeme studija kod nekog od naših poslodavaca partnera u Hrvatskoj i inozemstvu.

Kreni

Privacy Preference Center

Google Analytics

_ga

Facebook

_fbp