Besplatne zimske radionice za maturante

Ispuni svoje praznike uz radionice iz područja računarstva, dizajna i marketinga. Otkrij znanja budućnosti uz Algebrine stručnjake i najsuvremeniju opremu.

Saznajte više
NOVO!

Stručni kratki studij: Internetski marketing

Upiši jedini stručni kratki studijski program u Hrvatskoj. Osiguraj svjedodžbu 5. razine i uspješno nastavi svoje obrazovanje!

Stručni kratki studij internetskog marketinga osmišljen je kako bi svi srednjoškolci koji nemaju položene ispite državne mature imali mogućnost daljnjeg obrazovanja što uključuje učenike trogodišnjih i četverogodišnjih strukovnih škola te učenike gimnazija.

Po završetku ovog studijskog programa nastavi svoje školovanje u visokom obrazovanju i upiši se na drugu godinu stručnog prijediplomskog studija digitalnog marketinga te stekni diplomu prvostupnika!

Prijediplomski

Stručni prijediplomski studiji

Ako razmišljate o upisu na visoko učilište, na pravom ste putu. Odaberite jedan od naših šest stručnih prijediplomskih studijskih programa u području digitalnih tehnologija i započnite stvarati svoju digitalnu budućnost.

Visoko učilište Algebra sljedećoj generaciji studenata omogućuje studij na engleskom jeziku na akreditiranim stručnim prijediplomskim studijskim programima iz područja računarstva, grafičke tehnologije, digitalnog marketinga, dizajna i menadžmenta, kao i jedinstvenu priliku za stjecanje dviju diploma: one Visokog učilišta Algebra i Goldsmiths, University of London.

Diplomski studiji

Stručni diplomski studiji

Želite li proširiti znanje stečeno tijekom stručnog prijediplomskog studija? Odaberite jedan od naših osam stručnih diplomskih studija na engleskom jeziku i ostvarite svoj puni potencijal.

Visoko učilište Algebra sljedećoj generaciji studenata omogućuje studij na engleskom jeziku na akreditiranim stručnim prijediplomskim studijskim programima iz područja računarstva, dizajna i menadžmenta te jedinstvenu priliku za stjecanje dviju diploma: one Visokog učilišta Algebra i Goldsmiths, University of London.

Zašto Algebra

Zašto studirati na Algebri

Mi te pripremamo za digitalna zanimanja na globalnom tržištu rada

Saznaj više

Najkvalitetniji stručni studij u Hrvatskoj

Prema rezultatima sustava sveukupne kvalitete institucije koji provodi Agencija za znanosti i visoko obrazovanje, AZVO, kroz postupak reakreditacije proglašeni smo najkvalitetnijim stručnim studijem u Hrvatskoj.

Brojne pogodnosti i mogućnosti financiranja

Za vrijeme studija imat ćeš priliku naučiti i položiti svjetski priznate certifikate, a dobit ćeš i Dreamspark Premium pretplatu na preko 160 Microsoftovih proizvoda.

96% uspjeha u zapošljavanju

96% naših diplomiranih studenata zaposleni su u struci 3 mjeseca nakon završetka studija.

Međunarodna razmjena sa preko 100 sveučilišta

Organiziramo međunarodne aktivnosti za naše studente, nastavnike i zaposlenike, ali i za strane studente i stručnjake koji dijele naše vrijednosti i uvjerenja. Potpora smo razmjeni studenata i nastavnika te potičemo provedbu praktične nastave u inozemstvu.

Tražena zanimanja

Data inženjeri, specijalisti za digitalni marketing i strategiju, specijalisti za umjetnu inteligenciju i strojno učenje, programeri samo su neki od poslova budućnosti za koje ti naše Visoko učilište daje mogućnost obrazovanja na prijediplomskoj i diplomskoj razini.

Tvoja karijera

Naši partneri poslodavci stalno traže talentirane studente. Tu smo da te povežemo s njima i pokrenemo tvoju karijeru već za vrijeme studija. Centar karijera ima odgovore na sva pitanja.

Saznajte sve o programu

Preuzmite brošuru i otkrijte svoj svijet u kojem ćete ostvariti svoj potencijal. Otkrijte sve o studijskom programu, našim studentima i svemu što trebate znati.

+385 (0)1 5808 869upisi@algebra.hr

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Novosti

Novosti

Sve novosti
Student showcase
Alumni
Poslodavci

Kutak za studente

Osigurali smo ti stručnu praksu za vrijeme studija kod nekog od naših poslodavaca partnera u Hrvatskoj i inozemstvu.

Kreni