Image for ADSEE projekt – 2. transnacionalni projektni sastanak
Naslovnica

ADSEE projekt – 2. transnacionalni projektni sastanak

Danas je održan 2. transnacionalni projektni sastanak za ADSEE projekt kojem je cilj stvaranje korisnih modula obrazovanja i osposobljavanja iz znanosti o podacima za netehnička zanimanja. Zbog trenutnih COVID-19 restrikcija, sastanak nismo mogli održati uživo, no uspješno smo ga odradili putem virtualnih kanala, u prisutsvu svih projektnih partnera. Na sastanku smo raspravljali o uspješno dovršenom intelektualnom outputu 1 koji je posvećen dubinskoj analizi pitanja i izazova s kojima se susreću različiti dionici projekta u svom radu s data science temama. Osim toga, raspravljali smo o nadolazećim projektnim aktivnostima te daljnoj implementaciji projekta. Sve projektne aktivnosti se nastavljaju, a mi se prilagođavamo novoj situaciji.

Više o projektu možete pronaći na www.adsee.eu #adsee

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.