Image for Aktivirajte svoju mobile ID eOsobnu na Algebri
Naslovnica

Aktivirajte svoju mobile ID eOsobnu na Algebri

Dragi studenti i studentice,

u suradnji AKD-a, MUP-a RH i Algebre u prizemlju našeg kampusa postavljen je uređaj za aktivaciju eOsobne, stoga vas pozivamo da aktivirate certifikate na svojim elektroničkim iskaznicama i zatražite mobilni identitet putem besplatne aplikacije Certilia. Ovim putem ostvarujete mogućnost pristupa više od 100 usluga putem platforme eGrađani, kao i potpisivanja dokumenata kvalificiranim elektroničkim potpisom.

U slučaju gubitka inicijalnih podataka za registraciju i aktivaciju, nove možete zatražiti u bilo kojoj policijskoj postaji ili upravi u RH te na jednostavan način aktivirati eOsobnu i ostvariti pristup digitalnim uslugama uz najvišu razinu sigurnosti.

Ukoliko vam je potrebna pomoć pri aktivaciji, ljubazno vas molim da se javite na sljedeće kontakte:  

Korisnicka.podrska@akd.hr

Kontakt: 01/ 0800 0440

 

Lijepi pozdrav,

Visoko učilište Algebra

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.