Image for Aktivnim druženjem do sljemenskog snijega
Naslovnica

22.05.2019

Aktivnim druženjem do sljemenskog snijega

Prošli vikend su naši studenti u sklopu kolegija Kineziološka kultura 2, a pod vodstvom predmetnog nastavnika pješačili na Sljeme.
Polazak je bio iz Šestina, poučnom stazom do Kraljičinog zdenca, pa strmom i zahtjevnom stazom (znakovitog naziva Mrcina) sve do samog vrha Medvednice. Putem su studenti svjedočili snazi prirode i velikoj šteti na stablima koju je olujni vjetar prouzročio prije nekoliko dana. Pauzu kao i zasluženu okrijepu studenti su imali u PD Grafičar, a nakon kraćeg druženja su se spustili planinarskom stazom od Grafičara do Šestina te su na polazišnoj točci bili prije podneva.

Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.