Image for ALGEBRA APPAREL NA ELLE BOUTIQUEU!
Naslovnica

ALGEBRA APPAREL NA ELLE BOUTIQUEU!

Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozahrvatskiglazbenizavod magazin Elle Croatia i ove sezone okuplja najpoznatije domaće modne dizajnere te otvara najcool butik u Zagrebu, koji će se održati u subotu, 7.11. u HGZ-u od 10-19 sati.

Algebra apparel, naša modna kolekcija ove godine po prvi puta će nastupiti na Elle Boutiqueu – kolekcija koju potpisuje naš istaknuti modni dizajner Saša Joka, a koja je nastala u suradnji s našim studentima. Događanje ima i donatorski karakter jer će dio sredstava od prodanih artikala biti doniran Hrvatskom glazbenom zavodu za obnovu zgrade oštećene u razornom potresu.

Ulaz je besplatan, vidimo se!

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.