Image for ALGEBRA APPAREL – zaiskri sa stilom!
Naslovnica

ALGEBRA APPAREL – zaiskri sa stilom!

Algebra Apparel specijalizirana je modna linija Visokog učilišta Algebra namijenjena svim modno osviještenim individualcima nastala u suradnji s vodećim domaćim modnim urednikom i stilistom Sašom Jokom, a za čiji su dizajn kao i za realizaciju modnih snimanja zaslužni upravo Algebrini studenti. Inspirirana tradicionalnim college stilom velikih svjetskih sveučilišta prva kolekcija linije Algebra Apparel zove se ‘First Spark’ i ekskluzivno je dostupna putem našeg webshopa.

Uz izvrsnost kao ključnu kvalitetu svega što radimo u Algebri lansiranjem linije Algebra Apparel i prve kolekcije ‘First Spark’ na najstylish mogući način širimo modne i lifestyle horizonte svih onih koji dijele našu filozofiju omogućivši im da u svakom trenu – zaiskre sa stilom!

'Osmisliti čitav novi brend i lansirati kolekciju odjeće u suradnji s Algebrom bio je istovremeno i profesionalni izazov i ogromni osobni gušt jer college stil, osim što je bezvremenski klasičan a istovremeno i super trendi, savršeno odgovara mom vlastitom stilu odijevanja i lifestyle filozofiji. Prvu kolekciju 'First Spark' zamislili smo kao bazu idealne  garderobe od osam ključnih odjevnih komada koji definiraju modni identitet Algebrina college stila, pomno razvijajući i dizajnirajući svaki model do najsitnijeg detalja više od godinu dana. Mislim da se predanost itekako vidi na svakoj majici, hudici i sweatshirtu i da smo ovim zajedničkim debijem započeli novu uzbudljivu i autentičnu priču na domaćoj modnoj sceni koju će prepoznati najširi krug kupaca i obožavatelja kulerskog college stila.', objašnjava Saša Joka o inspiraciji i nastanku prve Algebra Apparel kolekcije.

Kolekcija je dostupna isključivo putem webshopa lansiranog upravo za ovu priliku. Da bi zadržali naglasak na kreativnost i stručnosti vlastitih polaznika čitav projekt dizajna i lansiranja novog webshopa, kao i snimanje i obrada svih foto materijala, djelo su ruku Algebrinih studenata s različitih multimedijskih studija. A upravo su mladi i veseli Algebrini studenti odabrani i kao idealna zaštitna lica kolekcije i kampanje koju je također kreativno osmislio, nadgledao i stilizirao Saša Joka, a snimio 23-godišnji diplomant multimedijskog računarstva Bruno Kumer.

Uz izvrsnost kao ključnu kvalitetu svega što radimo u Algebri - i u skladu s našom krilaticom 'Zaiskri!' - i ovim novim, uzbudljivim projektom na najstylish mogući način širimo naše modne horizonte omogućivši svima da u modelima iz naše prve kolekcije  Algebra Apparel 'First Spark' s lakoćom – zaiskre sa stilom!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.