Image for Algebra bois tim pobjednici HACK-A-THON 20 natjecanja!
Naslovnica

Algebra bois tim pobjednici HACK-A-THON 20 natjecanja!

Tim naših studenata 2. godine programskog inženjerstva pod imenom Algebra bois pobijedio je ovaj vikend na HACK-A-THON 20 natjecanju u Krilu Jesenice u kategoriji AlphaBot + mobilna aplikacija. Algebra bois čine naši studenti Marin Miletić, Karlo Bertina i Stjepan Miloš koji su nakon 24 sata programiranja i u konkurenciji od 12 timova pobijedili u kategoriji zadatka s fokusom na ekološka pitanja, odnosno kako uz pomoć korištenja robota riješiti problem otpada i smeća na ulicama. Čestitke Algebra bois timu. :)

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.