Naslovnica

Algebra donirala Arduino komplete i Elektrostrojarskoj školi u Varaždinu!

Otvoreno učilište Algebra doniralo je Elektrostrojarsku školu Varaždin s 15 Arduino paketa, koji su uručeni Krunoslavu Grudičeku, profesoru skupine predmeta iz novih tehnologija, ujedno i voditelju Centra izvrnosti iz novih tehnologija Varaždinske županije. 

Ova donacija rezultat je jesenske akcije „Pokreni promjene – za sebe i buduće generacije“, u sklopu koje su polaznici radionica iz područja internetskih tehnologija, programiranja, EU fondova, web dizajna, računalnih mreža, digitalnog marketinga, računovodstva i mnogih drugih tema mogli birati školu kojoj žele osigurati opremu i obrazovanje.

Algebra_Elektrostrojarska skola_Arduino paketi (3)

Polaznici iz Varaždinske i Međimurske županije, koji su radionice slušali u Algebri Varaždin, koja djeluje u sklopu EducirajMe centra u Varaždinu (Kukuljevićeva 7/1. kat) su odabrali upravo Elektrostrojarsku školu Varaždin. To nije niti čudno jer se zna da se radi o srednjoj školi koja prednjači u regiji, kada su u pitanju inovacije u obrazovanju, računarstvu i modernim tehnologijama.

- Arduino kompleti su sjajna stvar, mi već dugo radimo na njima, radi se o tehnologiji koja se može koristiti za razne namjene, a bazirana je na 'open source' platformi. Sve to otvara dodatno prostora kreativnosti, kako kod učenika tako i kod nastavnika, sve s ciljem povećanog interesa za nastavu i naravno povezivanju praktičnog i teoretskog dijela nastave. Zahvaljujemo se Algebri na ovoj lijepoj donaciji, sigurni smo da ova nagrada ide u prave ruke, što ćemo i potvrditi – istaknuo je prilikom primopredaje Krunoslav Grudiček iz Elektrostrojarske škole.

Komplete Elektrostrojarskoj školi uručili su Marko Drenovački, voditelj ključnih kupaca u Algebri i Pamela Tubin, voditeljica referade u EducirajMe/Algebra centru Varaždin.

U sklopu akcije je ukupno donirano 13 srednjih škola, koje su dobile 195 Arduino kompleta za programiranje i robotiku, dok će 11 škola dobiti edukaciju za nastavnike i učenike na temu digitalnog marketinga.

 

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.