Image for Algebra na postolju popularne humanitarne utrke
Naslovnica

Algebra na postolju popularne humanitarne utrke

Članovi Algebra tima ostvarili su zapažene rezultate na ovogodišnjoj humanitarnoj utrci u organizaciju UNICEF-a. Motiv nastupa na utrci bio je, uz ostalo, i humanitarni karakter utrke, gdje su se prikupljena sredstva donirala za opremanje udomiteljskih obitelji s najmlađom djecom. Mnogi naši članovi tima postigli su svoja najbolja vremena, a posebnu pažnju zaslužuje naš student Ivan Lacić koji je osvojio ukupno 3. mjesto u utrci na 10 kilometara. Čestitke svima i vidimo se na sljedećim aktivnim druženjima!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.