Naslovnica

Algebra na predstojećoj konferenciji Microsoft WinDays – Doing Business in Digital Economy

Kao partner konferencije, Algebra ove godine zauzima značajno mjesto i na tehnološkom i poslovnom dijelu središnje Microsoftove konferencije. Osim brojnih tehnoloških predavanja koja će održati vodeći hrvatski stručnjaci koji su ujedno i predavači na Algebrinim studijskim i stručnim područjima, posebnu će pažnju Visoko učilište Algebra na konferenciji WinDays usmjeriti ka temama koje povezuju tehnologiju i poslovanje. eVođenje (eLeadership), vruća tema koja se nalazi u samom ishodištu strategije digitalnog razvoja Europske unije, a uključuje obrazovanje vrhunskih profesionalaca koji odlično razumiju primjenu digitalnih tehnologija u poslovanju, bit će središnja Algebrina tema na poslovnom dijelu konferencije.

Izrezak

Visoko učilište Algebra i Otvoreno učilište Algebra na ovogodišnjoj konferenciji Microsoft WinDays 16, koja se sljedećega tjedna odvija u Poreču, sudjeluju kao partneri sadržaja konferencije te će kroz niz predavanja i aktivnosti značajno sudjelovati u kreiranju sadržaja konferencije. Na konferenciji koja upravo povezuje suvremeno poslovanje i primjenu najnovijih tehnologija Visoko učilište Algebra objavit će i značajan novi korak u širenju svojeg poslovanja upravo u tom smjeru.

Kao i mnogih ranijih godina, mnogi predavači koji će tijekom WinDaysa održati svoja stručna predavanja ujedno su i nastavnici na Visokom učilištu Algebra poput, primjerice, Roberta Kopala, Tomislava Bronzina, Tomislava Mesića, Josipa Šabana, Velimira Žagara i Dobriše Adameca te su već izuzetno dobro poznati digitalnoj zajednici. Značajnim angažmanom svojih suradnika i predavača na ovogodišnjoj središnjoj Microsoftovoj konferenciji Algebra još jednom potvrđuju kvalitetu svojeg kadra i angažiranih suradnika te vodeću poziciju Algebre kao Microsofta edukacijskog partnera u ovom dijelu Europe.

Dekan Visokog učilišta Algebra, mr. sc. Mislav Balković sudjelovat će u utorak, 26. travnja na okruglom stolu "Kako izgraditi sustav koji stvara one koji žele i mogu uspjeti – kultura uspjeha i eLeadership u temeljima modernog obrazovanja" na kojemu će, među ostalim sudionicima, biti prisutan i potpredsjednik Microsofta zadužen za obrazovanje, Anthony Salcito.

Prodekan Visokog učilišta za razvoj i istraživanja dr. sc. Robert Kopal u petak, 29. travnja održat će predavanje na temu socijalne fizike, pod naslovom "Social Physics: The Next Big Thing", u sklopu tehnološke konferencije i njezinog područja sadržaja posvećenog digitalnom marketingu, što je novost na ovogodišnjoj WinDays konferenciji. Frederick D. Hrkac, potpredsjednik globalne tvrtke Biosensors International i Algebrin suradnik na provedbi eLeadership edukacije, održat će predavanje na temu „Transformational Customer Segmentation“ gdje će temeljem višegodišnjeg iskustva prezentirati primjer uvođenja inovativnih proizvoda kvalitetnom uporabom segmentacije kupaca.

Na ovogodišnjoj konferenciji, u informativnom i zabavnom dijelu programa Algebra i radio Yammat FM, organiziraju nekoliko zajedničkih aktivnosti poput intervjua s vodećim predavačima konferencije i emitiranjem uživo na 102,5 MHz u Zagrebu i okolici, organizaciji nagradnih igara, ali i organizaciji cjelovečernje zabave za sve sudionike – "Spring Break 2016" na kojem se u srijedu, 27. travnja, očekuje više od 700 sudionika.

Za one željne znanja, nagrada i dokazivanja, najavljeno je i finale natjecanja "LLPA Battle" za koje će se moći prijaviti na licu mjesta i testirati svoja znanja i vještine iz područja IT infrastrukture i softverskog inženjerstva. Pobjednici natjecanja u Poreču bit će proglašeni hrvatskim predstavnicima na europskom LLPA finalu i kandidirat će za glavnu nagradu – odlazak na Microsoft Ignite 2017 konferenciju u SAD. LLPA je najveće europsko nezavisno udruženje Microsoftovih partnera čiji je Algebra jedan od suosnivača.

Ukoliko ste u Poreču od 26. do 29. travnja navratite do Algebra i Yammat FM kornera., kraj bazena na otoku Sv. Nikola, i informirajte se u našem Centru karijera na licu mjesta, a ukoliko ste spriječeni – pratite nas na našim Facebook stranicama.

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.