fbpx
Image for Sljedeći tjedan putujemo na studijsko putovanje u Boston i New York
Naslovnica

Sljedeći tjedan putujemo na studijsko putovanje u Boston i New York

Nakon 2016. i prvog većeg studijskog putovanja u Silicon Valley, kolijevku digitalne revolucije, u Algebri smo 2018. ponovno "on the road"! No, ovaj put je ekspedicija naših studenata, alumnija, nastavnika i predavača još veća, a destinacije su Boston i New York!

Osim pogleda u bližu i daljnju budućnost digitalnog svijeta, dogovorili smo i posjete institucijama koje već danas kreiraju digitalnu revoluciju naših poslovnih i privatnih života.

Idućeg tjedna našu 45-članu Algebrinu družinu tako će ugostiti Massachusetts Institute of Technology (MIT)MIT Media LabHarvard UniversityHubSpotIBM Thomas J Watson ResearchTechstarsBarclays Accelerator!

Naša studijska putovanja postala su već tradicionalne ekspedicije. Tijekom prošlih godina, među ostalim smo posjetili Googleov središnji ured u Dublinu u Irskoj, njemačko središte General Electric Global Researcha u Münchenu, Sveučilišta Stanford i UC Berkeley, San Francisc0, Silicijsku dolinu, CES-u u Las Vegasu...

Svrha Algebrinih putovanja je da naši studenti iz prve ruke upoznaju najnovije trendove, slušaju predavanja međunarodnih stručnjaka i vrate se na svoj studij s novim relevantnim znanjima i vještinama. No, dakako ne propuštamo niti kulturno uzdizanje i najveće turističke atrakcije koje sva ova mjesta pružaju.

Pratite što to iskri na Istočnoj obali uz #algebraontheroadYammat FM i RTL Hrvatska koji će javljanjima i reportažama popratiti sve naše avanture, saznanja i susrete. Za one koji ovaj put ostaju kod kuće obećajemo skore, nove avanture i destinacije. I što drugo na kraju nego - Sretan nam put!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.