Image for Algebra – sponzor i aktivan sudionik Unicefovog humanitarnog eventa
Naslovnica

11.09.2019

Algebra – sponzor i aktivan sudionik Unicefovog humanitarnog eventa

U nedjelju 8. rujna naš trkački tim sudjelovao je na humanitarnoj utrci u organizaciji Unicefa. Boje Algebre predstavljalo je 26-ero trkačica i trkača koji su svojim sudjelovanjem doprinijeli opremanju rodilišta diljem Hrvatske. Uz humanitarni karakter, naglasak ovog eventa stavljen je na poticanje redovitog tjelesnog vježbanja te aktivan životni stil, a sve s ciljem očuvanja i unapređenja zdravlja. Iako je kiša počela padati u trenucima kada su posljednji trkači ulazili u cilj, atmosfera je bila vrlo vesela i pozitivna te se svi veselimo novim utrkama i druženjima!

Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.