Image for ALGEBRA SPORT TEAM nastupio na 10. kros utrci Volim trčanje!
Naslovnica

ALGEBRA SPORT TEAM nastupio na 10. kros utrci Volim trčanje!

Na 10. kros utrci Volim trčanje! u organizaciji Društva športske rekreacije AKTIVAN ŽIVOT koja se održala 11.06. na savskom nasipu u Zagrebu, po prvi puta nastupio je i ALGEBRA SPORT TEAM.

Na utrci su sudjelovali: Mislav Balković, Nikola Bernardi, Petar Blažević, Dominik Čavlović, Ivan Galović, Hrvoje Hlupić, Zoran Jančić, Ivan Jordan, Bojan Jurić, Ivan Lacić, Marijan Milovec, Leo Mršić, Dino Mudrovčić, Silvio Papić, Eugen Rajković, Diana Rendulić, Ivana Miličić, Alen Skenderi, Sabina Softić, Mateo Vlatković, Filip Juraj Zovko i Tin Petračić.

Iako su vremenski uvjeti bili sličniji sredini ljeta, ekipa je bila dobro raspoložena, vesela te puna energije istrčala prijavljenu dionicu od 5 km. Svaki član ekipe dobio je zasluženu medalju za sudjelovanje, a Algebra se pobrinula za poklon majicu i kotizaciju.

Rezultate s utrke možete pogledati na sljedećem linku: http://www.volim.trcanje.hr/utrke/11-6-2017/2017-rezultati/

Čestitke svima koji su se uključili u Algebra sport team i istrčali svoju prvu utrku.

U prilogu par slika s utrke.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.