Image for Algebra u Top 3 nakon tri discipline Student Esports Tournamenta
Naslovnica

Algebra u Top 3 nakon tri discipline Student Esports Tournamenta

Iza nas su tri odigrane discipline na SET-u, a akcija je dosad ispunila sva očekivanja!

Četvrta sezona Student Esports Tournamenta u punom je jeku! 16 tehničkih fakulteta diljem Hrvatske još su jednom poslali najvještije predstavnike svojih esport sekcija s ciljem osvajanja prestižne SET titule. Nakon tri odigrane discipline, stanje se mijenja svakom igrom, a ekipa Algebre trenutno drži visoku treću poziciju u ukupnom poretku.

Sezona je otvorena akcijom na virtualnim terenima Rocket Leaguea na kojima su studenti Algebre odličnim perfromansom, pobijedivši neke od najvećih favorita, stigli do samog finala discipline u kojem su uzeli drugo mjesto što im je osiguralo i kvalifikaciju na prestižno europsko Rocket League natjecanje: University Rocketeers.

Nakon Rocket Leaguea timovi su preselili na uvijek napete i zanimljive CS:GO mape gdje su dečki Algebre osvojili broncu, dok su League of Legends discipline standardno prepustili drugima, pošto su im u fokusu pucačke discipline.

Za esport sekciju Algebre ove godine nastupaju: Marin Bakmaz, Neo Čikić, Josip Džinić, Renato Petričević, Fran Kukovičić te Marko Rovis.

Četvrta sezona SET-a, nazvana je i sezonom FPS igara pa nas tako očekuju još dva zanimljiva esport naslova, a to su već svima poznat PUBG: Battlegrounds i najnovija igra u rosteru, Rainbow 6 Siege. R6 streamovi kreću 18.5.2023., a pratiti ih možete na službenom SET Twitch kanalu od 18h!

Partneri četvrte sezone Student Esports Tournamenta su Hisense, Span, Raw Fury, Nescafe 3u1, White Shark i Solana Nin, a ekipa iz Good Game Globala koja stoji iza organizacije natjecanja priprema jako puno zanimljivog sadržaja kao i mnoštvo sati live streama.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.