Naslovnica

Algebra u Washingtonu preuzela nagradu Microsofta za najboljeg svjetskog obrazovnog partnera u 2014. godini!

Phil Sorgen, potpredsjednik tvrtke Microsoft, uručio je predsjedniku uprave Algebre, Tomislavu Dominkoviću nagradu za najboljeg svjetskog obrazovnog partnera po izboru Microsofta! Algebrin inovativni projekt “Moj prvi Microsoft certifikat”, koji je osmislila i provela za učenike srednjih škola i studente, pobijedio je u velikoj konkurenciji inovativnih projekata koje su prijavili partneri iz cijeloga svijeta. Na Svjetskoj partnerskoj konferenciji Microsofta (Worldwide Partner Conference), održanoj u Washingtonu, uz nagrađene partnere, prisustvovalo je više od 16 000 ljudi iz cijeloga svijeta.

PoY_IE5A9470

Jedan od najvećih uspjeha Algebre u svojih 16 godina postojanja, dobio je i svoju svečanu potvrdu. Na Svjetskoj partnerskoj konferenciji Microsofta (Worldwide Partner Conference) u Washingtonu, na kojoj je prisustvovalo više od 16 000 ljudi, Algebri je uručena nagrada Microsofta za najboljeg svjetskog obrazovnog partnera u 2014. godini. Predsjedniku uprave Algebre Tomislavu Dominkoviću nagradu je uručio potpredsjednik tvrtke Microsoft Phil Sorgen.

Algebra grupa, koju čine Otvoreno učilište Algebra i Visoko učilište Algebra – visoka škola za primijenjeno računarstvo, osvojila je ovu nagradu za inovativni projekt “Moj prvi Microsoft certifikat”, koji je osmislila i provela za učenike srednjih škola i studenata. Projekti i postignuća više od 3200 tvrtki, nominirani su za prestižnu nagradu Partner of the Year Award, a Algebra je u segmentu obrazovanja, u finalu pobijedila vodeće tehnološke obrazovne institucije iz SAD-a, Indije i Australije.

“Ova prestižna nagrada, kojom odajemo priznanje pobjednicima natjecanja, dokaz su vrijednosti profesionalaca u tehnološkom. Nagrade potvrđuju kompetencije i uspjehe naših najboljih partnera kojima se rješavaju složene poslovne zadaće i izazovi, na zadovoljstvo naših zajedničkih korisnika.”, izjavio je Phil Sorgen, potpredsjednik tvrtke Microsoft.

Predsjednik uprave Algebre, Tomislav Dominković, prije puta u Washington izrazio je svoje zadovoljstvo osvojenom nagradom: “Nagrada za najboljeg svjetskog partnera u području edukacije potvrđuje da je ispravna orijentacija cijele Algebra grupe prema ‘stvaranju digitalne budućnost’ i ‘budućnosti bez granica’, što su glavne misli vodilje kojima članice Algebra grupe žele potaknuti pojedince na stjecanje novih digitalnih vještina u profesionalnom IT-u i poslovanju, smatrajući ih važnima kako za osobni razvoj i napredak pojedinaca tako i za napredak gospodarstva. Ovom nagradom dokazali smo da je, uz dozu inovativnosti koje u Hrvatskoj još uvijek ima, moguće stati uz bok svjetskim predvodnicima te time ostvariti svoje vizije i snove.”

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.