Image for Algebrina zimska škola INTERNET STVARI: IoT sustav za praćenje pacijenata pomoću pametne narukvice
Naslovnica

Algebrina zimska škola INTERNET STVARI: IoT sustav za praćenje pacijenata pomoću pametne narukvice

Drugu godinu zaredom uspješno je održana Algebrina zimska škola u sklopu koje su studenti upisani na diplomskim studijima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj imali priliku pohađati kolegij na temu INTERNET STVARI: IoT sustav za praćenje pacijenata pomoću pametne narukvice. Zimska škola organizirana je u sklopu projekta ALGEBRA (TIIT) – Transformacija i internacionalizacija IT studija Algebra. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Više informacija o EU fondovima potražite na stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije: www.strukturnifondovi.hr.

Druga Zimska škola - vidi više

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.