Image for Anketa o obnovljenim studijskim programima
Naslovnica

Anketa o obnovljenim studijskim programima

Najkvalitetniji smo stručni studij u Hrvatskoj. Naša vizija je i dalje ista: biti prvi izbor za hrvatske i inozemne studente koje zanima izgradnja karijere u digitalnim tehnologijama.

Poštujući našu misiju i viziju kojom želimo stvarati prilike za stjecanje izvrsnih znanja i vještina za studente iz Hrvatske i inozemstva i gradimo globalno konkurentne karijere u području digitalnih tehnologija kroz razvoj izvrsnosti u svim područjima našeg rada: infrastrukturi, osoblju, primijenjenim istraživanjima, suradnji s industrijom i internacionalizaciji obnovili smo studijski program Visokog učilišta Algebra.

Svjesni smo svoje odgovornosti unutar zajednice pa stoga aktivno promičemo izvrsnost u obrazovanju o digitalnim tehnologijama kako bismo potaknuli gospodarski rast i razvoj hrvatskog gospodarstva. U svom obrazovnom pristupu i istraživanju, nastojimo stvoriti uređen sustav vrijednosti u koje i sami čvrsto vjerujemo:

  1. Visoka vrijednost koja se dobiva za plaćene usluge
  2. Vrhunska kvaliteta obrazovanja
  3. Operativna i organizacijska izvrsnost
  4. Stalan doprinos razvoju društva u kojem živimo

Ljubazno Vas molimo da odvojite par minuta, odaberete koji ste preddiplomski ili diplomski studijski program završili, dali ste član Gospodarskog vijeća ili Poslodavac- partner studija te ispunite anketu o obnovljenim studijskim programima Visokog učilišta Algebra namijenjenu našim budućim studentima.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.