Image for Asia – Europe Foundation, 50 studenata iz 50 zemalja u Algebri!
Naslovnica

Asia – Europe Foundation, 50 studenata iz 50 zemalja u Algebri!

Asia - Europe Foundation organizator je višetjednog, interdisciplinarnog programa ljetnog sveučilišta (Summer University) koji se održava već dvadesetak godina s ciljem produbljivanja gospodarskih i obrazovnih veza između Azije i Europe, a ove se godine održava u Sloveniji i Hrvatskoj.

Visoko učilište Algebra ovaj tjedan je domaćin za 50 studenata iz 50 zemalja. Tema ovogodišnjeg ljetnog programa ASEF-a je održivi turizam (Sustainable Tourism: Youth driving Green Growth). Tijekom dobrodošlice studentima u srijedu 19.rujna, studentima i gostima iz Asia-Europe Foundationa obratili su se: Leonie Nagarajan, direktorica sektora za obrazovanje u Asia-Europe Foundationu; dr. sc. Mislav Balković, dekan Visokog učilišta Algebra i dr. sc. Vesna Dodiković-Jurković, zamjenica ravnateljice Agencije za znanost i visoko obrazovanje. Dr. sc. Leo Mršić, direktor Algebra LAB-a i dr. sc. Maja Brkljačić, voditeljica razvoja i operacija Algebra LAB-a sudjelovali su u programu s dva predavanja na temu umjetne inteligencije i praktične primjene blockchaina.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.