Image for AUSTRIJSKI DAN KARIJERA U ALGEBRA LAB-u
Naslovnica

AUSTRIJSKI DAN KARIJERA U ALGEBRA LAB-u

Advantage Austria Zagreb u suradnji s Centrom karijera Visokog učilišta Algebra i HR agencijom Talentarium 7. studenog 2018. u prostorima Algebra LAB-a organizira Austrijski dan karijera u IT sektoru.
Na događanju će se predstaviti austrijske tvrtke iz tehnološkog i IT-sektora, kao i njihova predstavništva u Hrvatskoj, koje studentima, apsolventima i diplomantima hrvatskih sveučilišta iz STEM-područja nude mogućnost obrazovanja, stručnog usavršavanja i razvoja karijere – kako u Austriji, tako i u Hrvatskoj.
Sudjelovanje na Austrijskom danu karijera potvrdilo je 10 austrijskih kompanija koje će prezentirati više od 50 otvorenih radnih mjesta, a očekuje se dolazak velikog broja studenata iz STEM područja zainteresiranih za rad ili praksu u respektabilnim austrijskim tvrtkama.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.