fbpx
Naslovnica

Besplatna radionica Otvorenog učilišta Algebra u Splitu: Kako do EU fondova?

 

Nakon odličnog odaziva na šibensku radionicu održanu početkom mjeseca, istraživanje EU fondova nastavljamo 20. listopada u 17:00 sati u Algebri u Splitu.

U prostorijama Otvorenog učilišta Algebra organiziramo besplatnu radionicu na kojoj ćete saznati što se sve može financirati iz fondova Europske unije, tko može koristiti izdašna EU sredstva i gdje se objavljuju natječaji, te čuti niz korisnih savjeta o tome kako biti što uspješniji u izradi i provedbi EU projekata. O svemu tome govorit će vam Aleksandra Janjić, predavačica Otvorenog učilišta Algebra s dugogodišnjim iskustvom i jedna od pionirki u području EU fondova.

Ako želite dobiti sve relevantne informacije o kreiranju projektnih prijedloga, izradi natječajne dokumentacije i provođenju projekata te povlačenju sredstava iz EU fondova kao i mogućnostima zaposlenja, možete iskoristiti i našu trenutačnu akciju i upisati cjeloviti program obrazovanja Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova uz čak 30% popusta na sve oblike plaćanja, te tako steći novo zanimanje s pravom upisa u e-radnu knjižicu.

Vidimo se 20. listopada u 17:00 sati u Algebri u Splitu, na adresi Put brodarice 6, u sklopu trgovačkog centra Joker. S obzirom na očekivani veliki interes, pozivamo zainteresirane da svoje mjesto rezerviraju već danas, slanjem e-maila na Snjezana.Pivac@algebra.hr ili pozivom na broj 021/444-555.

 

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.