Naslovnica

Besplatna predavanja u Osijeku – Cad dizajn, Sistemska i mrežna administracija, Cisco

Zanima te CAD dizajn, sistemska i mrežna administracija ili kako do vrijednih CISCO certifikata? Ne propusti jedno od tri besplatna predavanja koja će se održati 22. i 23. ožujka na Otvorenom učilištu Algebra u Osijeku.

Odaberi svoje predavanje i rezerviraj mjesto na dnu stranice!

Algebra-promjene_231. 22.ožujka u 19:00 – Osnove lokalnih mreža - predavač Igor Stokozić

Povećanjem broja računala u tvrtkama i domaćinstvu, raste potreba za njihovim umrežavanjem. Na besplatnoj radionici otkrij koja su znanja i vještine potrebne za dizajniranje, izgradnju i održavanje računalnih mreža. I kako steći CCNA, najcjenjeniji IT certifikat današnjice na području mrežnih tehnologija.

2. 22. ožujka u 19:00 – Administriranje računala - predavač Dubravko Bobovec

Upoznaj se sa znanjima koriste IT stručnjaci kako bi postavili, a zatim i osigurali nesmetan rad operativnih sustava i računalnih mreža. Uđi u svijet IT administratora uz primjer njihova rada na najnovijem Microsoft operativnom sustavu.

Algebra-promjene_343. 23. ožujka u 19:00 – CAD crtanje -od ideje do projekta - predavač Igor Tabori

Projektiranje je danas u modernim tvrtkama i industriji gotovo nemoguće bez malobrojnih CAD stručnjaka. Upoznaj se s računalnim aplikacijama CAD, koje omogućuju brzo i precizno crtanje i dizajniranje objekata u arhitekturi, građevinarstvu, autoindustriji…

Besplatna predavanje održat će se 22., odnosno 23. ožujka s početkom od 19:00 sati na Otvorenom učilištu Algebra u Osijeku na adresi Reisnerova 74, tel: 031 373 400

Sudjelovanje na predavanju je besplatno ali je zbog ograničenog mjesta obavezna rezervacija ispunjavanjem obrasca. Prisustvovanjem na predavanju polaznici također stječu voucher s 20% popusta na upis programa obrazovanja u Algebri.

PRIJAVE SU ZAVRŠENE! POPUNJENO!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.