Naslovnica

Besplatno polaganje prvog Microsoft certifikata za učenike i studente – prijave u tijeku!

Najavljujemo novi ciklus inicijative kroz koju je dosad više od 1.500 mladih besplatno položilo svoje prve IT certifikate – srednjoškolci i studenti ponovno mogu, posve besplatno, stjecati Microsoft certifikate. Ovo je prilika da još i prije završetka formalnog školovanja krenu polagati ispite koje iznimno traže IT poslodavci. Upravo za uspješnu inicijativu i provedbu projekta "Moj prvi Microsoft certifikat" Algebra grupa prošle je godine od strane Microsofta nagrađena i kao najbolji svjetski obrazovni partner ("Partner of the Year Award") u snažnoj globalnoj konkurenciji! Nakon predtestiranja i probnih ispita, certifikacijske ispite studenti će moći polagati u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Splitu i Varaždinu, a učenici srednjih škola još i u Puli i Zadru.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Otvoreno učilište Algebra i Visoko učilište Algebra pokreću novi ciklus uvijek vrlo uspješne akcije "Moj prvi Microsoft certifikat" u sklopu koje srednjoškolci, ali i studenti, mogu posve besplatno polagati svoje prve Microsoft certifikate.

"Organizacijom još jednog ciklusa stjecanja Microsoft MTA certifikata za mlade stručnjake – učenike srednjih škola i studente – želimo ponovno promovirati važnost stjecanja ICT kompetencija te pomoći onima koji su zainteresirani za karijeru u ICT-u da se i usmjere prema inženjerskim zanimanjima, a studente koji već idu u pravcu karijere u atraktivnom sektoru da na vrijeme krenu stjecati certifikate koji su vrlo važni njihovim budućim poslodavcima. U sklopu ovog ciklusa omogućit ćemo nekoliko stotina mladih ponovno besplatno stekne svoje prve stručne i međunarodno priznate ICT certifikate", rekao je Tomislav Dominković, predsjednik uprave Algebre.

Microsoft certifikati su vodeći u svijetu po broju certificiranih pojedinaca, a po procjenama mnogih analitičara jedna su od ključnih prednosti prilikom zapošljavanja. U slučaju ove akcije – odvojeno za srednjoškolce, odvojeno za studente – radi se o programu certificiranja za stjecanje titule Microsoft Technology Associate (MTA) koja predstavlja odličan početak puta prema profesionalnom bavljenju informacijskih tehnologijama. Zainteresiranima je omogućeno i da sami odaberu područje u kojem smatraju da su najbolji i u kojem se žele dalje razvijati – programiranje aplikacija, računalne mreže, serverske tehnologije, baze podataka…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Učenici srednjih škola koji žele dokazati svoje znanje za Microsoft certifikat moraju se prijaviti za predtestiranje putem online ispita koji će biti provedeni u periodu od 1. do 13. prosinca 2015., nakon čega će 19. prosinca 2015. polagati certifikacijski ispiti u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Puli, Zadru, Osijeku i Varaždinu.  Učenici mogu potražiti više informacija o područjima za koja se mogu certificirati, kao i proceduri te se mogu i prijaviti za predtestiranje na http://www.racunarstvo.hr/mta/

Studenti koji su zainteresirani za polaganje MTA ispita moraju se prijaviti za predtestiranje, a prvih 300 kandidata koji ostvare pozitivan rezultat moći će polagati ispit u ispitnim centrima u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci i Varaždinu, 11. i 12. prosinca 2015. Rok za polaganje online predispita za studente je 6. prosinca 2015. u 23:59 sati, a više informacija o cijelom postupku i područjima koja ispiti pokrivaju nalazi se na https://www.algebra.hr/mpmc

Više detalja o prijavama i proceduri provedbe testiranja za ove besplatne certifikate zainteresirani srednjoškolci mogu saznati na http://www.racunarstvo.hr/mta/, a studenti trebaju posjetiti https://www.algebra.hr/mpmc/.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.