Naslovnica

Besplatno predavanje o korištenju EU strukturnih i investicijskih fondova u Rijeci

Može li moja ideja/projekt imati koristi od EU fondova ili kako mogu EU fondove pretvoriti u priliku za razvoj vlastite karijere? Ovo su samo neka pitanja na koja možeš potražiti odgovor na besplatnom predavanju posvećenom EU fondovima koje će se održati u petak 1. travnja na Otvorenom učilištu Algebra u Rijeci.

SVA MJESTA SU POPUNJENA

Algebra-promjene_35Poduzetnik si, obrtnik, voditelj udruge, poljoprivrednik, tražiš novi posao, imaš projekt skriven u ladici… Poznaješ li potencijale EU fondova i kako ih ostvariti za vlastiti razvoj? Ne propusti besplatno predavanje najboljih hrvatskih konzultanata iz područja EU fondova, saznaj tko može povlačiti sredstva, iz kojih programa i koje ti je znanje za to potrebno.

Na ovom predavanju ukratko će se predstaviti i sve mogućnosti korištenja EU strukturnih i investicijskih fondova, kao i dobrobiti koju oni nose Republici Hrvatskoj, a što je predstavljeno i na Tjednu EU fondova koje je nedavno u Zagrebu organiziralo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Predavanje će voditi Jurica Lovrek, savjetnik za upravljanje projektima lokalnog razvoja i zapošljavanja u WYG savjetovanje d.o.o. Jurica je do sada razvio i proveo niz projekata u okviru Strukturnih fondova (ESF, ERDF), različitih IPA programa (Prekogranična suradnja, IPA Regionalna konkurentnost, IPA Razvoj ljudskih potencijala), kao i Programa unije kao što su Leonardo da Vinci, transfer inovacija i Erasmus +. Jurica je svoje znanje i iskustvo stekao kroz 5-godišnji rad za institucije i organizacije iz javnog i privatnog sektora na poslovima upravljanja EU projektima iz područja gospodarstva, zapošljavanja, obrazovanja, socijalne inkluzije i lokalnog razvoja.

Besplatno predavanje o EU fondovima održat će se 1. travnja u dva termina s početkom u 17:00 sati, odnosno u 19:00 sati na Otvorenom učilištu Algebra u Rijeci, na adresi Korzo 24a, tel: 051 214 036

Otvoreno učilište Algebra prva je obrazovna institucija koja je izradila program obrazovanja za izradu i provedbu EU projekata te ponudila zainteresiranima sveobuhvatnu edukaciju u tom području. Do danas je više od 25 projekata pripremljenih u Algebri bilo odobreno za financiranje kako iz nacionalnih fondova Ministarstava tako i iz fondova Svjetske banke i različitih europskih program. Prisustvovanjem na predavanju polaznici će također steći voucher s 20% popusta na upis programa obrazovanja iz područja EU Fondova.

SVA MJESTA SU POPUNJENA

Sudjelovanje na predavanju je besplatno ali je zbog velikog interesa obavezna rezervacija svog termina ispunjavanjem sljedećeg obrasca. Potvrdu o rezervaciji mjesta primit ćete na mail do 30. ožujka.

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.