Naslovnica

Broj registriranih ECDL indeksa u Hrvatskoj prešao 44 000!

Jeste li pismeni? Neka vas ne iznenadi ovo pitanje na razgovoru za posao. Ne, ono se već duže vrijeme ne odnosi na razliku između č i ć, već vaše poznavanje rada na računalu. Svladajte abecedu 21. stoljeća - Word, Excel, PowerPoint… i ne zaustavljajte se na osnovama. Rezervirajte mjesto u terminima edukacija koji kreću 30. 5. u Zagrebu! I ne propustite iskoristiti 10% popusta.

Y01VDYAX63Velik broj onih koji su stekli ECDL diplomu podigao je ljestvicu na tržištu rada pa se na natječajima za posao ne traži više dobra već izvrsna informatička pismenost koja uključuje i rad u bazama podataka, znanja iz područja IT sigurnosti, složene tablične proračune i manipulacije u neizostavnom Excelu... Jesmo li spomenuli kako više od 74% natječaja u posljednjih 10 godina i dalje kao najvažniji uvjet traži poznavanje rada na računalu! I na službenoj, hrvatskoj stranici ECDL-a, brojka registriranih vlasnika ECDL indeksa raste iz dana u dan. Trenutno se nalazi na 44.663! Samo je Algebra školovala gotovo 10 000 njih!

 [su_box title="Usavrši  svoju informatičku pismenost za još bolju ili novu karijeru!" box_color="#eb5a2d"]U svibnju u Algebri u Zagrebu ti odobravamo 10% popusta na programe obrazovanja osnovne informatičke edukacije![/su_box]

 

[tagline_box backgroundcolor="" shadow="yes" shadowopacity="" border="1px" bordercolor="" highlightposition="top" content_alignment="" link="" linktarget="" modal="" button_size="" button_shape="" button_type="" buttoncolor="" button="" title="U Zagrebu, 30.05. - 10% popusta!" description="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="" class="" id=""][/tagline_box]

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.