Image for Croatian Language and Culture
Naslovnica

Croatian Language and Culture

Prva radionica hrvatskog jezika i kulture za strane studente i studente na razmjeni u okviru programa Erasmus+ održala se u početkom zimskog semestra 2019. Radionica je osmišljena tako da pomogne studentima svladati osnove hrvatskog jezika i pruži uvid u hrvatsku kulturu. Strani studenti naučili su čitati i pisati neke od najvažnijih riječi kao i bitne razgovorne fraze. Uz to, naučili su ponešto o poznatim Hrvatima i hrvatskoj povijesti, geografiji, kuhinji i još mnogo toga!

Međutim, ova radionica nije bila usmjerena samo na učenje – studenti su se također odlično zabavili oponašajući jezične situacije iz svakodnevnoga života, igrajući igre i usput sklapajući nova prijateljstva.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.