Image for CROZ gostujuća predavanja na diplomskom studiju
Naslovnica

CROZ gostujuća predavanja na diplomskom studiju

Prošli vikend u okviru kolegija Customer Experience na diplomskom studiju Digitalnog marketinga, ugostili smo Ivan Krnic iz tvrtke CROZ

Ivan je studentima približio temu - customization based on customer feedback and data koristeći prizmu praktične perspekitive, stvarnih inspirativnih poslovnih primjera i sve to uz nekoliko zanimljivih zadataka koji su dodatno probudili moždane vijuge. Hvala ti Ivane na pravom eye-openning predavanju! Više info o diplomskom studiju digitalnog marketinga saznajte na linku: https://hubs.li/Q01d4svh0.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.