fbpx
Image for Provedena NATO međunarodna vježba “Cyber Coalition 21”
Naslovnica

Provedena NATO međunarodna vježba “Cyber Coalition 21”

Naš voditelj katedre za kibernetičku sigurnost Zlatan Moric i naš predavač Robert Petrunic, sudjelovali su prošli tjedan na NATO međunarodnoj vježbi "Cyber Coalition 2021". Riječ je o najvećoj i najpoznatijoj NATO vježbi u području kibernetičke obrane koja se provodi u cilju uvježbavanja jačanje otpornosti, obrana i obrada kibernetičkih ugroza. Ponosni smo na našeg kolegu Zlatana, koji je bio Nacionalni koordinator vježbe za Republiku Hrvatsku. Više pročitajte na linku: https://hubs.li/Q010t4PR0, a još više o vježbi pogledajte u video prilogu:

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.