Image for Dan video produkcije – Algebra Lab, 14.10. 18:00 sati
Naslovnica

Dan video produkcije – Algebra Lab, 14.10. 18:00 sati

Dođite na prvi dan video produkcije u Algebri!

Očekuju vas producenti Nebojša Taraba i Miodrag Sila iz producentske kuće Drugi plan, kolege iz tvrtke Antitalent i Ljubo Zdjelarević iz Kinoteke, s kojima ćemo popričati o trenutnom stanju u produkciju u Hrvatskoj, koliko naše tržište ima potrebe za mladima iz iste branše te koje vam se prilike nude za rad u industriji za vrijeme studija.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme, jer je broj mjesta ograničen.

  • Voditelj obrade je Algebra grupa - Algebra d.o.o, Algebra POU i Algebra VU, Ilica 242, Zagreb kao zajednički voditelj obrade. Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama, podatke čuvamo na period od maksimalno 5 godine i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na dpo@algebra.hr.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.